[SK]İleri Fırlatma > Lobi İçin Gerekli

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0

Herkese Merhaba,

Lobi sunucularında kullanabileceğiniz bir skript ile karşınızdayım , Mantık şu Pressure plate (Basınç Plakası) Üstüne Gelince İleri Fırlatıyor Güzel Ve kullanışlı Bir Skript Kodu.

Gerekli Pluginler,
-
#- Skript

Test Edilen Version,
-#- 1.7 & 1.8

Kod:

Kod:
on stepping on a pressure plate:
    if player has permission "forum.admin":
        show mob spawner flames at the targeted block to the player
        wait a tick
        push player upwards at speed 1
        push player infront at speed 2
        stop

Son düzenleme:

Battincik

BattincikHarika
En iyi cevaplar
0
Bunun plugini vardı.
Değerleri 20 nin üstünde yapınca buga giriyordun.
Ancak seninkinde 100 de bile bug yapmadı(Serverda Biraz lag oldu :D)
Helal Olsun
Skripti nerden öğrenebilirim.

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bunun plugini vardı.
Değerleri 20 nin üstünde yapınca buga giriyordun.
Ancak seninkinde 100 de bile bug yapmadı(Serverda Biraz lag oldu :D)
Helal Olsun
Skripti nerden öğrenebilirim.
Teşekkür Ederim , Skripti ben bi yerden öğrenmedim kendi kendime forumdaki konuları izleye izleye öğrendim kendi sorunlarımı halledecek şekilde öğrendim sadece ama videoları var videolarını izleyip sende öğrenebilirsin.

Battincik

BattincikHarika
En iyi cevaplar
0
Teşekkür Ederim , Skripti ben bi yerden öğrenmedim kendi kendime forumdaki konuları izleye izleye öğrendim kendi sorunlarımı halledecek şekilde öğrendim sadece ama videoları var videolarını izleyip sende öğrenebilirsin.
Saol.
Önerdiğin biri varmı ?

ForcEmir

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Asıl ben size teşekkür ederim. Forumda o kadar gereksiz skript paylaşan varki artık gördükçe kendimi camdan atasım geliyor. Sonra bir şey dediğimde de ben huysuz oluyorum.
Bende o tür şeyleri görünce pek hoşlanmam , bunu paylaşırkende paylaşılmışmı diye kontorl ettim paylaşılmış olsaydı paylaşmıcaktım :)

Saol.
Önerdiğin biri varmı ?
Skypede forumun skript grubu var istersen oraya alabilirim seni? bende ordan öğrendim sayılır

Battincik

BattincikHarika
En iyi cevaplar
0
Bende o tür şeyleri görünce pek hoşlanmam , bunu paylaşırkende paylaşılmışmı diye kontorl ettim paylaşılmış olsaydı paylaşmıcaktım :)

Skypede forumun skript grubu var istersen oraya alabilirim seni? bende ordan öğrendim sayılır
Alırsan mutlu olurum :)