[Qubion Academy] Grand Boheaux | Chyron

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0

Merhaba, ben Chyron (Ata) ! Bugün, Qubion Academy'de Centurion rütbesine atlamak için yaptığım yapıyı göstereceğim, sunucuda terrain vs de eklemem gerekecek, ekledikten sonra güncelleyebilirim.
Render konusunda çok sıkıntı çıktı, bazı bloklar karıştı, beyazlıklar falan oluştu, zaten fotoğrafta da görebilirsiniz. Fazla uzatmayalım...
TWİTTER:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Daha Eski: The Fhourn
Diamond bırakıp, destek olmak isteyenler için:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

@Rookies @Mr_TeneKe @zombiespaceman1 @Majoras @İnanılmaz @adenzu54 @Dpelqpleq @Pyme @abdullah2323 @BurnerTroll @Ardart @Rosenrot @Burakcan @DeathLight16
(Tag list kısmı her konuda değişiyor, eklenmek isteyen veya çıkmak isteyen olursa söyleyebilir

Son düzenleme:

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bundan 3-4 yıl önce bu Mimariyi görüyor olsaydım. Gerçekten elim ayağım birbirine girerdi. Ama şimdiki zamana göre bakıyorum yine de güzel.

RivonS

HoneyHive
En iyi cevaplar
0
Render Olmamış Onun Dışında Hep Aynı Çatı Stilini Kullanıyorsun Değiştirmeni Öneririm Birde Hep Aynı Tarz Yapılar Yapıyorsun Değiştirsen iyi olur

Burakcan

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Niye ben insan değil miyim? Niye taglistte yokum? :'(

Başarılı yapı, bayıldım.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Yine herzaman ki gibi güzel olmuş ne çok detaylı ne de sade.

SweetNetwork

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sadece zümrütten yapılmış kapı tüm mimariyi bozuyor gibi duruyor. Bu kapı dışında mimari gayet güzel , Yeni yapıtlarında başarılar dilerim ^.^