Lapisli sunuculari sevmiyolar lapislide oynuyorlar

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Merhaba ben gecen yaz lapissiz faction sunucu acmistim tnt acik falan iste yabanci sunucular gibi ama 20 kisiden yukari gormedim neden sunucuya oyuncu gelmedigini anlamadim antihackdenmi yoksa lapis hammadenin olmamasindanmi bu ayin 29 yeniden acacam sunucuyu

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de Minecraft oynayanların 95%'i çocuk olduğu için ve olgun olamadıkları için, kolay kazanılan, emek verilmiyen, kendilerini pro sananlar oldukları için. Lapis olmadığından gelmiyorlardır. Bak koy lapis, hatta p500 setler filanda yap. En az 50 net görür.

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Türkiye'de Minecraft oynayanların 95%'i çocuk olduğu için ve olgun olamadıkları için, kolay kazanılan, emek verilmiyen, kendilerini pro sananlar oldukları için. Lapis olmadığından gelmiyorlardır. Bak koy lapis, hatta p500 setler filanda yap. En az 50 net görür.
Zaten hic kimse gelmediginde lapisliye cevirdim 30 kisi oluyodu normal

Dragon_sf_7

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Türkiye Faction un Yaş kitlesi 15i zor geçiyor istisnalar var. Yukarda arkadaşında dediği gibi kolay kazanılan şeyleri bizim milletimiz sevdiği için Lapisi hep tercih ederler. Şimdi yok köylü takas filan gelmiş creeper kafaları. Hilelerin filanda en iyileri hep Türk milletinde :D

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kardeşim Türkiye Faction un Yaş kitlesi 15i zor geçiyor istisnalar var. Yukarda arkadaşında dediği gibi kolay kazanılan şeyleri bizim milletimiz sevdiği için Lapisi hep tercih ederler. Şimdi yok köylü takas filan gelmiş creeper kafaları. Hilelerin filanda en iyileri hep Türk milletinde :D
Bir sövmediğin kaldı Türk milletine :(

ByClearBy

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
O Lapisli Fekşın sevenlerin eline vericen kazmayı çektiricen warp lapisi gün boyu takılcaklar para kasıp p4 set alıcaklar sonra ben proyum diye geçinecekler
İşin bir kısmı bu
Bİde benim gibi Hard Survival Tarzı sevenler var.
(Para kazanmak istiyorsan işe bulaşma bence...)

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ortama uymak için lapis karşıtı görünüp kaliteli sunucu gelsin diye yırtınan ancak lapis hayranı olup kaz-kes sisteminin gizli kölesi olanlar pek de az değil. Olayın bir dalı bu.

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
HOP, BEN SANA DEMİŞTİM.

Ayrıca oyuncuların gelmemesinin nedenleri var.

1-) Lapis yok.

2-)Lapis yok.

3-) Lapis yok.

Rainman

Cenk Sarikaya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Beyler sakin yazışalım birbirimizi tahrik etmeyelim, öpüyorum.:şapka: