Eski Faction Serverlerin Zevki Artık Yok...

Dragon_sf_7

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Gençler Dediğim gibi. Ben bu oyunu abartmıyorum 6 yada 7 senedir oynuyorum. Binlerce faction servere girdim çıktım oynadım. Bazen Hileli Bazen hilesiz. Ama herşeyin eskisi güzeldir be. Şimdiki factionlara bakıyorumda yok köylü gelmiş repair , tabelaench falan filan. Bide pvp atanlara bakıyorum. Abi adamlar makine gibi dönüyor acayip acayip hileler çıkmış. Eskiden hile açsada insanlar bi kill auroyu açardı onuda belli etmemeye çalışırdı. Forumdada çok eski bir üyeyim bayadır girmiyordum . Girince bi konu açayım dedim. Bazen youtubede çekilmiş videoları filan görüyorum böyle 2-3 sene evvel. İnsanın içinde bi brukluk oluyo ne güzel zamanlar diyo insan. Baştanda söyliyeyim gençler gelip 'işte ne güzel sunucular gelişiyor öyle yenilikler geliyor ' demeyin. Benim şahsi görüşüm herşeyin sadesi güzeldir. İnsanlar biyerleri yırtıla yırtıla setlerini kasıp pvp ye çıkıyodu. Ama çok temkinli oluyodu. Setini kaybetmek ozamanlar çok ağır geliyodu. Şimdi gir bitane factiona başla lapise veya yeni getirmişler işte obsidien filan kazıyon yarım saatte setini yapar girersin pvp ye. İşte eğlencesi kalmıyo bence burda. Eski Faction tadında 1 server bilirim başkada bildiğim yok. Tabi bu durumu sevenlerde olabilir şu an. Ama Size şukadar diyeyim o eski sunuculardaki ortamı tatmadıysanız bence çok şey kaçırdınız. Neyse böyle konuları ben açmayı seviyorum sohbeti sarıyo. Eskilerden forumdaşlar varsa aşşada konuşuruz. Allaha emanet.

WitherLegend

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dostum, öncelikle haklısın ama bildiğin üzere sürümler, teknolojiler, eklentiler zaman gittikçe gelişiyor.Bizim (Sunucu Sahipleri) de bu teknolojiye ayak uydurmamız gerekiyor.Şimdiki Factions Sunucuların yapması daha zor, ama başarında çok eğlenceli olabiliyor.Yalan mı? Eskiden her şey manuel'di.Şimdi otomatik, kazıyorsun 640 lapisi otomatik satıyor.20 Dakika satmak için sol tık,sol tık,sol tık... uğraşmaya ne gerek var? Yeni eklentiler çıktıkça, her şey kolaylaşıyor.Eski factions sunucular daha rekabetliydi ama.Eski sunucuların kitlesi farklıydı, nerede o kitle.Şimdi "api itm atar mısın?", "swde lapis var mı?", "event ne zaman" gibi sorular geliyor.Hep vel@ doldu sunucular, akıl yaşı olarak.

SilverLight

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Biz bu yaz yeni bir sunucu kuracağız, faction olacak. Siz beklentilerinizi iletin ona göre sunucu kuralım. Talepleriniz bizim için önemli.

Dragon_sf_7

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dostum, öncelikle haklısın ama bildiğin üzere sürümler, teknolojiler, eklentiler zaman gittikçe gelişiyor.Bizim (Sunucu Sahipleri) de bu teknolojiye ayak uydurmamız gerekiyor.Şimdiki Factions Sunucuların yapması daha zor, ama başarında çok eğlenceli olabiliyor.Yalan mı? Eskiden her şey manuel'di.Şimdi otomatik, kazıyorsun 640 lapisi otomatik satıyor.20 Dakika satmak için sol tık,sol tık,sol tık... uğraşmaya ne gerek var? Yeni eklentiler çıktıkça, her şey kolaylaşıyor.Eski factions sunucular daha rekabetliydi ama.Eski sunucuların kitlesi farklıydı, nerede o kitle.Şimdi "api itm atar mısın?", "swde lapis var mı?", "event ne zaman" gibi sorular geliyor.Hep vel@ doldu sunucular, akıl yaşı olarak.
Haklısın aga. Türkiyede faction kitlesinin yaşı biraz düşük olduğundan herkes hazır konmayı serverin en prosu olmayı çok istiyor.

Şimdi eski factionları istiyoruz deyin, şimdi açarım. Ama kimsenin gelmeyeceğini biliyor işte insan. Sadece lafta yani.
Sakın öyle birşeye girişme bence. Benim arkadaşımı gaza getirdiler. Açtı survival bir server 20 kişiyi zor buluyor. Eskiler Eskide güzeldi yapıcak bir şey yok :D

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bencede eskiden asuscraft diye bir server vardı 7/24 oradaydım ama artık o ortam kalmadı o samimiyet artık yok.

Rc_Berat

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Haklisin her fact serverinde ayni seyler köylü ticaret rutbe lapis bos ve pet hic farklilik yok :)

jackopmackop

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
aynen öyle bende eskiden imkansizcraft diye bi serverdeydim manual abartısız çok ilgili bi serverdi artık kapandı insan özüyor eski serverleri :)

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ayn öyle ya şimdiki serverlere bi baksan hepsi kücück kişiler tarafında acılıyor kafası esen sunucu acıyor kafası esen sunucu acıyor minecraft tada soguduk bu kücükler sayesinde baba parasıyla server acıyor reklam yapıyor nerdee o eski serverler nerde

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
eskiden yaş sınırı +18'di çoğunlukla büyük kişiler sunucu açıyordu ama artık 10 yaşındaki çocuğun bile hub sunucusu var. yavaş yavaş minecraft ölüyor.