şehirbekçisi
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Egg Wars'lardaki item spawn layan plugini ismi ney acaba bilen birisi linkini verebilirmi O elmas spawn için falan
tabela ile yapılıyorTürk serverlarındaki skript bilduğim kadarıyla.
Ancak EggWars Pluginini satın alırsan galiba kodlar ile yapılıyordu.
Ben script ile yaptım ancak tabela kullandımtabela ile yapılıyor
B u plugin paralı free versiyonu flan yokmuLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Script i atabilirmiisn bala acaba ?Ben script ile yaptım ancak tabela kullandım
Tabelaya belirli komutlar yazıyorsun
bedavası yok ama bedwars plugini ile yapılıyorB u plugin paralı free versiyonu flan yokmu
Script i atabilirmiisn bala acaba ?
Ancak bedwarsınkini yüklersen level atlatılmazbedavası yok ama bedwars plugini ile yapılıyor
adam ücretsiz istiyorAncak bedwarsınkini yüklersen level atlatılmaz
Bazı yabancı sitelerde ücretsiz olarak veriliyor. Ancak yasal değil. Yani suç işlemiş olursun. Göze alıyorsan araştır.adam ücretsiz istiyor![]()
Yok bu plugini kaçak olanını deyil buna benzer sadece bedava olanınıBazı yabancı sitelerde ücretsiz olarak veriliyor. Ancak yasal değil. Yani suç işlemiş olursun. Göze alıyorsan araştır.
Google.dilini ing yaparsan kolay bir şekilde bulursun ancak dediğim gibi sorumluluk sana ait serverini kapatabilirler*
*Bence git Parasını öde doya doya kullan
Verdiğin adres ücretli bir plugin, daha acemice olan ve ücretsiz versiyonu içinLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Teşekürler işime yaradıVerdiğin adres ücretli bir plugin, daha acemice olan ve ücretsiz versiyonu içinLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.