Team Thidalon | 4 Portallı Hub Spawn (SOLO)

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0

Öncelikle Hepinize Merhaba Arkadaşlar
Ben Harun Thidalon Team'a Katılmış Bulunmaktayım
Ekibe Girebilmek İçin Bir Mimari Yapmam İstendi Ve Kabul Edildim o Mimariyi Sizlerle'de Paylaşmak İstedim.

Herhangi Birinde Bu Map Yoktur

Eğer Eksik Yanlarım Varsa Lütfen Belirtiniz .
Beğenmeyi Unutmayın.

Ekip Üyeleri :
@BurnerTroll (Mimar)
@Mats1910 (mimar)
@İnanılmaz (Programlama)
@Rosenrot (Programlama - 3D Modelleme)
@Fatal1st (Mimar)
@Ardart (Mimar - Tasarım)
@Wasdefq (Mimar)
@Blueyescat (Programlama)
@Acarz (Grafik)

Bakmasını istediğim:
@bydemir06

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Ufak bir düzeltme yaptım o senin ortadaki binada, keşke onu diğer 4 kuleye de yapıp öyle paylaşsaydın. Böyleyken kuleler biraz eksik kalmış gibi görünüyor. Ama bir ilk olarak iyi sayılır. B)

(Bak kendi konumu "baltalıyorum" @RivonS )

Eirenes

HAYLAZ
En iyi cevaplar
0
İç Taraf Bomboş Resmen, Hava deseni kötü beğenmedim malesef, Vede o Ortada Duran Up Uzun şeye anlam veremedim o neyse keşke onu cyl ile degilde el ile 3d bir şekilde yapsaydın daha iyi olurdu.

Architectus

En iyi cevaplar
0
İç Taraf Bomboş Resmen, Hava deseni kötü beğenmedim malesef, Vede o Ortada Duran Up Uzun şeye anlam veremedim o neyse keşke onu cyl ile degilde el ile 3d bir şekilde yapsaydın daha iyi olurdu.
Yorumun için öncelikle teşekkür ederim, Zeminin boş olduğunun farkındayım bunu önceden belirtmiştim farkındaysanız hava desenini ilerletmedim daha iyi hale getirebilirdim fakat map'ı kaplaması pek hoş durmaz yani ilerisini düşünmelisiniz. ortadaki o yer ise. gayet hoş bir başlangıç alanı Bilinen Hub Sunuculara girerseniz bu ve benzeri olduğunu farkedersiniz. teşekkürler.

Eirenes

HAYLAZ
En iyi cevaplar
0
Yorumun için öncelikle teşekkür ederim, Zeminin boş olduğunun farkındayım bunu önceden belirtmiştim farkındaysanız hava desenini ilerletmedim daha iyi hale getirebilirdim fakat map'ı kaplaması pek hoş durmaz yani ilerisini düşünmelisiniz. ortadaki o yer ise. gayet hoş bir başlangıç alanı Bilinen Hub Sunuculara girerseniz bu ve benzeri olduğunu farkedersiniz. teşekkürler.
o ortadaki şey dedigim kaleyın ortasındakı şey up uzun :D sadece cam eklemışsin hatta onu kastediyorum

Architectus

En iyi cevaplar
0
o ortadaki şey dedigim kaleyın ortasındakı şey up uzun :D sadece cam eklemışsin hatta onu kastediyorum
Orası Portal Yerinin üstü Oraya Yazılar gelcek gerekirse insanlar faction olarakda kullanabilirler Market yazıları gibi. o yüzden o kısımlar boş ve resimde net çımamış onların yanlarında ufak ayrıntılar var.

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Zemin düz, render vasat. Çatılari gelistirmen gerekiyor. Sırf 4 duvar diye laf atanlar olmuş; bu tarz yapilarin daha gelismisi ve guzel renderli olanlari, yabanci platformlarda tutabiliyor. Orumcek kafanizla 4 tarafi da ayni olmus hemen baltalayayim kafasina girmeyin.