Team Thidalon | 4 Portallı Hub Spawn (SOLO)

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Zemin düz, render vasat. Çatılari gelistirmen gerekiyor. Sırf 4 duvar diye laf atanlar olmuş; bu tarz yapilarin daha gelismisi ve guzel renderli olanlari, yabanci platformlarda tutabiliyor. Orumcek kafanizla 4 tarafi da ayni olmus hemen baltalayayim kafasina girmeyin.
Haklısınız Zemin ve çatılarda problemim var Render konusuna gelirsek render yapmayı malesefki bilmiyorum araştırdım biraz denedim beceremedim.

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Harun :) Artık maplarımı çalamayacaksın. :D
Diye sevinmelimiyim. :D
işin şakası :)

Güzel beğendim. Tabi eksikleri var düzeltmen dileği ile :D

Bay ZZ

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oha, ben bu ekibin sonu Raladia gibi olacak sanıyordum. Vaay be, @İnanılmaz bu sefer gerçekten iş var. Güzel olmuş, gelişmeniz dileğiyle.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
iyi veya kötü olarak eleştri yapacaktım ki diğer yorum yapan arkadaşlar benimle aynı düşüncede olduklarını gördüm. gelişmen dileğiyle.

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi zaten konuda katilbilemem icin bir mimari yazıyor proje değil.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Toplasan 30 dakikalık süreç içerisinde ekibe katılmak için yapılan bir yapı, neden bu kadar büyüttünüz ki ? Verilen süreye göre gayet iyi yapılmış bir çalışma, biz mimar seçerken üyenin verilen süre içerisindeki başarısına bakarız.

Son düzenleme:

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Toplasan 30 dakikalık süreç içerisinde ekibe katılmak için yapılan bir yapı, neden bu kadar büyüttünüz ki ? Verilen süreye göre gayet iyi yapılmış bir çalışma, biz mimar seçerken üyenin verilen süre içerisindeki başarısına bakarız.
bukadar küçük yapılar neden paylaşılıyor onu merak ediyorum?Zaman önemlimi sence biz yapıya eleştiri yapıyoruz

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
bukadar küçük yapılar neden paylaşılıyor onu merak ediyorum?Zaman önemlimi sence biz yapıya eleştiri yapıyoruz
Önemli tabi ki.. 30 dakikada bunları yaptıysa pratiklik kazanmıştır demek, biz böyle üyeleri alıyoruz, 5-6 saat uğraşıp vasat olanları değil, ayrıca belirtmek isterim ki, sizin burada yaptığınız şey eleştiri oluyor da bizim Roninin konularına yaptıklarımız baltalamak mı oluyor ? Noice mantık.

Son düzenleme: