[BATIHOST] Hakkında bir şey danışacağım beyler? Anlayanlar içeri..

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
...
Şimdi 2 adet fotoğraf paylaşacağım ve soru soracağım. Hemen geçeyim;

- Slotlu Sunucu -

- VDS Sunucu -

- Sorum -
Gördüğünüz gibi biri "Slotlu Sunucu 60 TL", diğeri ise "VDS Sunucu 4 GB Ram 60 TL" şimdi sorum şu;

İkiside 60 TL ama hangsii kalite bakımından daha iyi? Yani hangisini almam daha makul? Hiç kasmayacak, kaliteli, 0 laglı bir sunucu?

Şimdiden teşekkürler.

[NOT: Yetkilileri buradan kınamaktayım. İnsan köşeye bir yere "Canlı Destek" koyar.]

Hanibu

Hanibu Game Hosting
En iyi cevaplar
0
Birisinde portlu paylaşımlı minecraft server var. Diğerinde ise portsuz sanal sunucu veriliyor.
Performans konusunda ilk yazdığın daha iyidir ama rahat yönetim için vds tercihin olmalı

CollapseBL

建築倒塌
En iyi cevaplar
0
Ben sana vds Alman'ı öneririm şöle bir avantajın var sana neredeyse hiçbir sınır koymuyor

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Birisinde portlu paylaşımlı minecraft server var. Diğerinde ise portsuz sanal sunucu veriliyor.
Performans konusunda ilk yazdığın daha iyidir ama rahat yönetim için vds tercihin olmalı
Şimdi şöyle bir şey var. Mesela eklenti editleyeceğim, ben kendi bilgisayarımdan editleyip FTP'den atarım sıkıntı yok. Ama benim için 0 lag ve kalite önemli hangisini önerirsiniz?

Ben sana vds Alman'ı öneririm şöle bir avantajın var sana neredeyse hiçbir sınır koymuyor
Ama aralarında bir fark var mı? Mesela daha laglı olur, daha kasar vs. vs.?

CollapseBL

建築倒塌
En iyi cevaplar
0
Şimdi şöyle bir şey var. Mesela eklenti editleyeceğim, ben kendi bilgisayarımdan editleyip FTP'den atarım sıkıntı yok. Ama benim için 0 lag ve kalite önemli hangisini önerirsiniz?

Ama aralarında bir fark var mı? Mesela daha laglı olur, daha kasar vs. vs.?​

Şimdi hiç aralarında performans testi yapmadım ama senin aldığın o slotu sunuculara linüx işletim sistemi kuruluyor şunu söliyim linüx performans olarak Windows dan daha iyi vds de ise Windows Server 2008 kurulu oluyor bilemiyorum hiç performans testi yapmadım ama ben VDS öneririm​

MuzafferM54

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Ama aralarında bir fark var mı? Mesela daha laglı olur, daha kasar vs. vs.?
VDS lag yapabilir. Ancak o kadar etkilemez. VDS de istediğin kadar server açarsın. Ama ne kadar server açarsan o kada oyunlar laglı olur. Ben 4 GB İle HUB Server Kurdum.