[Öneri] Oyun Önerin

Bana oyun önerecek misin?

• Evet

• tabii ki

• Önermeyen ne olsun.

• Aha önerdim bile

• Önerdim qnq

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Şu aralar cidden çok sıkılıyorum, oynadığım oyunlar hep sıkmaya başladı. Bilgisayarda o kadar kaliteli olmadığı için çok fazla oyun kaldırmıyor. Bana küçük boyutlu ama zevkli (Unturned, Brawlhalla, Tube Tycoon gibi) oyun önerebilecek var mı? Ücretsiz olursa sevinirim :aşık: (Eğer bildiğiniz küçük online oyunlar varsa onlarda olur.Zevkli olup 2 günde sıkmasın yeter.) Oyun öneren herkese çok teşekkür ederim. Altta yazılan hakaret vb. gibi yorumlara hiçbir şekilde cevap vermeyeceğim. İyi günler.

Edit: Minecraft demeyin oynuyoruz zaten :/

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Nostale vardı, bir aralar oynardım :D online mmorpg (yanlış hatırlamıysam). Olmadı gir bi flash oyun sitesine ne bulduysan oyna :D

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Dungeon Defenders 2 / yaklaşık 500 saat kadar oynadım her ay 1-2 update geliyor diye bırakmıştım baya saran bir oyun bakmanı öneririm. Boyutu konusunda küçük olduğu söylenemez ( 2-3 Gb bir oyundu update gele gele 10 Gb e yakın olmuştur herhalde :) )

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Lol Oyna Olur Mu ?
Alıntıya dikkat :(

Dungeon Defenders 2 / yaklaşık 500 saat kadar oynadım her ay 1-2 update geliyor diye bırakmıştım baya saran bir oyun bakmanı öneririm. Boyutu konusunda küçük olduğu söylenemez ( 2-3 Gb bir oyundu update gele gele 10 Gb e yakın olmuştur herhalde :) )
O oyunu görmüştüm ama çok sarmadı. Daha küçük boyutlu olursa sevinirim en fazla 2 Gb felan.

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Ücretsiz ve Küçük Boyutlu Oyunlar istiyorsan mobil Platformlara yönelmek yararına olacaktır. Onun dışında 2 Boyutlu olmasına rağmen aşırı zevkli oyunlar var Scirra Arcade'de. Onlara bakabilirsin.

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ücretsiz ve Küçük Boyutlu Oyunlar istiyorsan mobil Platformlara yönelmek yararına olacaktır. Onun dışında 2 Boyutlu olmasına rağmen aşırı zevkli oyunlar var Scirra Arcade'de. Onlara bakabilirsin.
Mobil tabanlı oyunları oynamayı çok sevmiyorum. Bana kontrolleri zor geliyor. Konuda 3D olması gerek diye belirtmedim, küçük boyutlu, zevkli ve saran bir şey olsa yeter.