Auto SELL > Gerekenleri yapıyorum ama olmuyor leğnn

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ilk önce.

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Arkadaşlar ben autosell eklentisini aldım indirdim plugin dosyasına attım fakat şöyle bir sorun var;
Şimdi marketi kuruyorum (videoda öle gösteriyor herşeyi ayarlıyorum) satılcak itemi ayarlıyorum ama sağ tık yapıp satmaya kalkışırken şu hatayı veriyor;
(birde blokla tıklıyorum envanterden gidiyor ama satış mesajı, para gelmiyor)

Nasıl ayarlicam yardım edin leğn :(

Birde opumu alıp kendime oyuncu verip ve permimi ekleyince sattığım zaman şu yazıyor;

Son düzenleme:

AliOfficial

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Diyoki Test1 markettindeki bu itemi satmaya yetkin yok veya satın almaya :D ben öyle anladım

ByDeichor

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
/asa additem elime demir bloğu alıyorum 100 tl ye satıyorum ve onaylandı mesajı çıkıyor :(
EDİT: zaten bu adamdan bakıp yapmaya çalıştım :|
"/asa addshop Market1" yazarak yeni bir market oluştur. Sonra Oyun Modu 0 da eline hangi eşyayı satıcaksan onu al. "/asa additem Market1 fiyat" gibi bir oluşum yap. Tabela kurmak isterseniz tabelaya bakarak "/asa addsign Market1" şeklinde oluşturabilirsiniz. Tabelaya sağ tıklayan oyuncular satışını yapabilecektir.
. Ayrıca elinizde hiç eşya yoksa satamazsınız. Eşya satmak için Oyun Modu 0 da olduğunuza dikkat edin. Ayrıca AutoSell plugini devre dışıysa "/autosell" yazınız.

CihanYlmzCR

> PERISAN NETWORK <
En iyi cevaplar
0
"/asa addshop Market1" yazarak yeni bir market oluştur. Sonra Oyun Modu 0 da eline hangi eşyayı satıcaksan onu al. "/asa additem Market1 fiyat" gibi bir oluşum yap. Tabela kurmak isterseniz tabelaya bakarak "/asa addsign Market1" şeklinde oluşturabilirsiniz. Tabelaya sağ tıklayan oyuncular satışını yapabilecektir.
. Ayrıca elinizde hiç eşya yoksa satamazsınız. Eşya satmak için Oyun Modu 0 da olduğunuza dikkat edin.
Yapıyorum da aynısını olmuyor, belki bişeyi yanlış yapıyorumdur birazdan denicem gene saol bu arada bu kadar mesaj yazdın .-.