2. çoğul şahıs eki kullanmışsın. İçinde ben de varım demek bu. Arkadaş kendi görüşünü belirtmiş, bir şekilde de savunmuş. Ben kimsenin bireysel fikirlerinin ebedi savunucusu değilim. Yani benim ekibimde olması kendi görüşünü belirtmesine engel değil. Ekibin yöneticisi olabilirim, bu tasmayı takan kişi demek değil. Kimin ne fikri varsa kendi ağzını/elini kullanarak ifade edebilir. (Ben bir diktatörlük rejimi kurmuyorum burada nasılsa.)
Bu arada link konusunda evet, ancak attığın linke bakmak görme uzvunu iyileştirmiyor. Bir doktora görünmek gibi biraz daha fazla fedakarlık gerektiren şeyler yapman gerekebilir. Kaldı ki sorunun gözlerin biraz daha üstündeki bir organda olduğunu düşünüyorum, asıl teşhisi gerçek doktorlara bırakmak gerek elbette. Kim bilir, belki başka bir şeyler de vardır; hep dediğimiz gibi, erken teşhis hayat kurtarır.
Lütfen beni daha fazla uğraştırma da birbirimize iyi forumlar diyerek bırakalım şu konuşmayı, burada harcadığım zamanı daha kaliteli şeyler yapmakta kullanabilirim.