Eirenes MIL MI-24 SAVAŞ HELİKOPTERİ

Eirenes

HAYLAZ
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Merhaba Küp Kafalılar :)
Ben Eirenes Bugün Sizlere Yaptığım MIL MI-24 Tipi Savaş Helikopterini Tanıtacağım.
Uzatmadan Fotoğraflara Geçelim :)
*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-

Not;İsteğe Göre Schematic İndirme Link'i Verilecektir.
-*-*-*-*-*-*-*-*-*-*-
Beğenirseniz Ve Yorum Atarsanız Sevinirim
İYİ FORUMLAR!​
@bydemir06 @MhaWTHoR @afesraca @Nano_Sensei @AdexTR

Son düzenleme:

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Resim tam olarak anlaşılmıyor :) Bir resim daha koyabilirsin. Anladığım kadarıyla hoş olmuş :)

RisusTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
bana göre daha sabır ve emek verilmesi gereken bir yapı yapmalısın küçük şeyleri koymaya devam edersek burası ölür.

Eirenes

HAYLAZ
En iyi cevaplar
0
Resim tam olarak anlaşılmıyor :) Bir resim daha koyabilirsin. Anladığım kadarıyla hoş olmuş :)
Koydum :) teşekkürler yorumun için.

bana göre daha sabır ve emek verilmesi gereken bir yapı yapmalısın küçük şeyleri koymaya devam edersek burası ölür.
Yakında Büyük Şeyler Geliyor Sadece Burayı Boş Bırakmamak İçin Attığım Küçük Yapılar Emin Olabilirsin :)

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Gerçeğine benzemesi için biraz daha büyük olmalı bence.

smolu

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Başarılı diyicem ama tam olarak fotografı algılayamıyorum yakından çekip atarsan not verebiliriz

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Uçabildiğine şükretmek gerek. Biraz daha büyük yapsan fena olmazmış, renk ve obje seçimi iyi ama pervaneler klasik kalmış.

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Konu düzeni ve render falan berbat ama uçağı hoş buldum, ayrıca watermarksız resim kullan cidden çok kalitesiz.

Eirenes

HAYLAZ
En iyi cevaplar
0
orantısız sanki
ahhaah güldürdün neresi orantısız kesin sizin yaptığınız çalışmaya orantısız dedim diye gelip bana orantısız diyorsun değilmi ? :)

ah b
Konu düzeni ve render falan berbat ama uçağı hoş buldum, ayrıca watermarksız resim kullan cidden çok kalitesiz.
Bende çok istiyorum fotoğrafları güzelleştirmek fakat elimden gelmiyor yapamıyorum

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kuyruğa göre pervane küçük kalmış ve pilotların bölümü aşırı büyük,kuyruğa göre zaten küçük olan bir çalışma.orantısızlık burdan geliyor ama tatlı ve hoş olmuş :)