Team Thidalon | 4 Portallı Hub Spawn (SOLO)

Rainman

Cenk Sarikaya
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Sevgili dostlar, konuya yorum atarken bir iki kelimeden oluşan basit cümleler kurarak eleştiri yapmayalım, dikkatli olalım. Yapıcı cümleler kuralım. Öpüyorum.:şapka:

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
bukadar küçük yapılar neden paylaşılıyor onu merak ediyorum?Zaman önemlimi sence biz yapıya eleştiri yapıyoruz
Öncelikle @BurnerTroll ün dediklerine katılıyorum. ve aynı zamanda konuyu okumak istermisiniz ben sadece kendimin bu ekibe girdiğimi duyurmak için paylaştığım bir yapıdır yani sizin o beyninizdeki mega hayaller projelerde yapılır bu ise sadece ekibe alınmak için yapılan kısa süreli bir yapıdır.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Ben de sana şunu önerebilirim:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Gayet düzgün bir dille yazılmış yazıyı bile kaldıramayacak kadar hazımsız insanların konu açması durumu, tuzağa yakalanacağını bile bile peyniri almaya çalışan farenin durumuna benzer.

Gayet düzgün bir dille yazılmış yazıyı bile kaldıramayacak kadar hazımsız insanlar
10 virgins

blackone1991

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mimari biraz eksin, dışında çoğu yer boş gözüküyor. Fantastik temalı yaptıysan sadece bir yapıya özen gösterip diğerlerine göstermezsen kötü durur.( Fantastik bir ev yapıp yanında toprak ev koymak gibi :D )

Onun dışında iyi gidiyorsun devam et harita yapmaya :)

bydemir06

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mimari biraz eksin, dışında çoğu yer boş gözüküyor. Fantastik temalı yaptıysan sadece bir yapıya özen gösterip diğerlerine göstermezsen kötü durur.( Fantastik bir ev yapıp yanında toprak ev koymak gibi :D )

Onun dışında iyi gidiyorsun devam et harita yapmaya :)
Ortalıklarda yoktun gerimi döndün ?