Teşekkürler efendim... .sEllerinize sağlık efendim
Zemin düz olamaz çünkü zemin yok pembe kristal ise kendi seçimi Yapıyı eleştirirseniz sevinir bence arkadaşZemin çok boş kalmış ve oradaki pembe kristalimsi cam parçası çok alakasız duruyor
Adam da eleştiriyor ya işte, bence bir mimarin isteği üzerine değil de yapının uyumuna göre şekillendirmesi gerekiyor, böyle bir yapıda pembe alakasız durmuş cidden.Zemin düz olamaz çünkü zemin yok pembe kristal ise kendi seçimi Yapıyı eleştirirseniz sevinir bence arkadaş![]()
Ben herkes gibi yapıyı yapıp çekilenlerden olmak istemiyorum. O yüzden de yapıya bir hikaye, bir obje katmak adına kristal yaptım ve renderda da gayet hoş durdu bana göre. Sizin görüşürüz, ben sevdiğim tarzda yapı yaparım ve çekilirim. Ha, eleştirmeyin demiyorum yapının bütününü ancak yapının ana hikayesini de bir zahmet eleştirmeyin.Adam da eleştiriyor ya işte, bence bir mimarin isteği üzerine değil de yapının uyumuna göre şekillendirmesi gerekiyor, böyle bir yapıda pembe alakasız durmuş cidden.
Yanlış anlama, ben de iki farklı tarzda görüşünü aynı yapıda birleştirmemelisin demek istedim, senin kararın tabi de, yapıya güzel gitmez öyle bir şey.Ben herkes gibi yapıyı yapıp çekilenlerden olmak istemiyorum. O yüzden de yapıya bir hikaye, bir obje katmak adına kristal yaptım ve renderda da gayet hoş durdu bana göre. Sizin görüşürüz, ben sevdiğim tarzda yapı yaparım ve çekilirim. Ha, eleştirmeyin demiyorum yapının bütününü ancak yapının ana hikayesini de bir zahmet eleştirmeyin.