Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Amacımız FiloNetwork şirketi olarak Minecraft sunucusu açmaya karar verdik. Daha önceden farklı oyunlarda büyük projelere imza attık. Şimdide adımızı Minecraft evrenine duyurmayı hedefliyoruz! Tecrübeli ve uzman bir Minecraft ekibi ile Türkiye'de tanınan büyük bütçeli sunucular arasına girmek istiyoruz.
Alımlar Java Geliştirici Mimar Sosyal Medya Uzmanı Topluluk Yöneticisi Grafiker
Ad: Berke
Nick: Leejey
İstenen Yetki: Topluluk Yöneticisi
TS kullanıyorum
İstenen Yetki Hakkındaki Tecrübeleriniz: Cogu Yerde Gorev aldım Tecrubeliyim ama yinede acıklayayım.
-Server Durumuyla İlgilenebilirim
-Oyuncuların Sorununu Gidermeye Calısırım
-Topluluk Yöneticisi olmaktan sıkılmam , Gorevimi en iyi bir sekilde yapmaya calisirim (Cıvıtmam)
-Herhangi bir bugda öncelikle üst yetkili bir kisiyi bu konu hakkında bilgilendiririm ve daha sonra onu çözmek için birlikte çözüm arayabiliriz
-Oyuncuların Hakaretleri vb. Seylerde sakinligimi korurum
-Üst yetkililere karsı saygılı davranan bir insanım
-Üst yetkililere gerektiğinde yardım edebilirim
-Oyuncularla iyi anlasabilirim
-Konusmalarima dikkat ederim yazim hatasi yapmamaya calısırım
-Gerektiginde Build yardim edebilirim.
Kısacası Gorevime sadık bir insanım..
Günde Online Kalma Sürem: Hafta ici 6-7 saat hafta sonu 9 saat veya ustu
Ad: Berke
Nick: Leejey
İstenen Yetki: Topluluk Yöneticisi
TS kullanıyorum
İstenen Yetki Hakkındaki Tecrübeleriniz: Cogu Yerde Gorev aldım Tecrubeliyim ama yinede acıklayayım.
-Server Durumuyla İlgilenebilirim
-Oyuncuların Sorununu Gidermeye Calısırım
-Topluluk Yöneticisi olmaktan sıkılmam , Gorevimi en iyi bir sekilde yapmaya calisirim (Cıvıtmam)
-Herhangi bir bugda öncelikle üst yetkili bir kisiyi bu konu hakkında bilgilendiririm ve daha sonra onu çözmek için birlikte çözüm arayabiliriz
-Oyuncuların Hakaretleri vb. Seylerde sakinligimi korurum
-Üst yetkililere karsı saygılı davranan bir insanım
-Üst yetkililere gerektiğinde yardım edebilirim
-Oyuncularla iyi anlasabilirim
-Konusmalarima dikkat ederim yazim hatasi yapmamaya calısırım
-Gerektiginde Build yardim edebilirim.
Kısacası Gorevime sadık bir insanım..
Günde Online Kalma Sürem: Hafta ici 6-7 saat hafta sonu 9 saat veya ustu
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.