derken anlamadım :/Minecraft'a gir. Options > Animations > All ON and Mission Completed!
Düzenli hali:On projectile hit:
set {lokok} to locatio of projectile
on projectile hit:
set {lokok} to location of projectile
event-location olmazmı ?Düzenli hali:
Kod:on projectile hit: set {lokok} to location of projectile
birda variablesi alınmış blockları buz a dönüştürdükten sonra eski halina nasıl çeviririz?On projectile hit:
set {lokok} to locatio of projectile
doğrudurAnladığım kadarıyla sen ok atılan yeri buza dönüştürmek istiyorsun sonra geri alıcaksın doğrumuyum
Peki unutmazsam yazarım.Bir de etrafında ki blokları nasıl değiştirip eski haline getirebilir örnek yapmanız mümkün mü?Yarım pm olarak hatırlatırsan yazabilirim saat 9 dan sonra
Eğer yaparsan forumda paylaşırsan yararlanabilirizdoğrudur![]()
aslında yazıldı teşekkürler ama yinede yazarsan sevinirimYarım pm olarak hatırlatırsan yazabilirim saat 9 dan sonra bu arada sorunun cevabı ise ok atıldığında listeye aldığın blokları ve yerlerini kaydet daha sonra buza çevir 5 saniye beklet ve kaydettiğine geri döndür
Şu anda Custom enchant skripti oluşturuyorum kendi serverim için belki paylaşırımEğer yaparsan forumda paylaşırsan yararlanabiliriz![]()
Örnek için zmanım yok fakat üstteki cevapta düzenledim bakabilirsiniizPeki unutmazsam yazarım.Bir de etrafında ki blokları nasıl değiştirip eski haline getirebilir örnek yapmanız mümkün mü?