Maddi Yetersizlikler Nedeniyle Sunucu Kapatılmıştır

ComodoGaming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu nasıl birşeydir ya saat 8 sıralarında cevap veriyolar sorununuzu halledeceğiz diye sorun hala devam etmekte panelim serverla bağlantı kuramıyor

ComodoGaming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yapıcak bir şey yoq :D başka birşeyler oyna ozamana kadar :D

saat henüz 8 değil 7:51 :S
dün 20:00 diyorum

GÜNCEL +++ YENİLİKLER KISMI SÜREKLİ DOLMAYA DEVAM EDİYOR SERVERDAKİ YENİLİKLERDEN HABERDAR OLMAK İÇİN KONUMUZUN SONUNA BAKINIZ

GÜNCEL +++ YENİ RESİMLER EKLENECEK

GÜNCEL +++ KRALLIK SİSTEMİ EKLENİYOR BACAK KIRILMASI EKLENDİ

Renhyrom

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Server Build açısından biraz kötü durmuş :/ yetkililer iyi ilgileniyorlar fakat sohbette çok fazla spam ve karmaşıklık var güzel server tavsiye ederim

ComodoGaming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Server Build açısından biraz kötü durmuş :/ yetkililer iyi ilgileniyorlar fakat sohbette çok fazla spam ve karmaşıklık var güzel server tavsiye ederim
tesekkurler spam korumamiz var ama naparsan yap yeni yontem buluyorlar birsey dayandıramıyoruz küfür engelimizde cümle içinde geçenleride engellediği için kaldırdık kill aura korumamızda geliştirmede hilesiz pvpyi engellememesi için çalışıyoruz buildleri yenileyeceğiz şu an yeni builder arıyoruz ama çoğu basit basit şeyler yapıyor hala bulamadım

Son düzenleme:

KingReptaR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Server Güzel rehberler güzel build biraz worldedit emeği gibi olmuş sanki + Bacak kırılması falan eklenmiş gerçekten etkileyici skriptler bunlar başarılı fakat chat acayip karışık Rutbeler falan NordHükümdarı ve benzeri falan onlar oldukça chat çok kirleniyor server 10/7 başarılarının devamını dilerim :)

ComodoGaming

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
GÜNCEL +++

Server Güzel rehberler güzel build biraz worldedit emeği gibi olmuş sanki + Bacak kırılması falan eklenmiş gerçekten etkileyici skriptler bunlar başarılı fakat chat acayip karışık Rutbeler falan NordHükümdarı ve benzeri falan onlar oldukça chat çok kirleniyor server 10/7 başarılarının devamını dilerim :)
şu an yeni bir RPG server projemiz var onunla uğraşıyorum ayrıca pek vakit bulamıyorum bu aralar fazlasıyla meşgulüm en kısa zamanda düzenleyeceğim yorumunuz için teşekkürler