JexwidCowix - Rivons

RivonS

HoneyHive
En iyi cevaplar
0

H
erkese Merhaba Bloklar Uzun Zamandır Nerdeyse 1 haftadır yapı paylaşmıyordum Artık Paylaşayım dedim Doğaçlama Oldu Umarım beğenirsiniz İsterseniz Uzatmadan Fotoğraflara Geçelim;

Gördüğünüz Üzere Yapının Resimleri Bu Kadardı Umarım Beğenmişsinizdir Şimdi İse Pm adresimi vereyim;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

İyi Günler Dilerim :)

Son düzenleme:

Xeressa

Team Ronin
En iyi cevaplar
0
Detayları biraz azaltsan daha iyi olmaz mı
(Artık sadelik hastası bi' canavara dönüştüğüm için çok karışık geliyor olabilir tabi)

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir fotoğrafta siyah-kırmızı bir başkasında yeşil-kahverengi diğer birinde gri-sarı sonuncusunda da turuncu-sarı gözüktüğü için sadece karmaşık diyebilirim. Ayrıca şunada benziyorlar :D
Bir Daha Söyleyeyim Madem Yorumumu Sildirmişsiniz, Şu Fotoğrafları Efektsız Atarsanız Millet Ne Oldugunu Anlar Böyle Efekt'li Atıyorsunuz Milleti Kandırıyorsunuz Resmen Ya.(Resimleri Efektsiz Eklersen Bi Zahmet Sevineceğim.)
Sponsor aldında başlığı neden değiştirmedin :D

Eirenes

HAYLAZ
En iyi cevaplar
0
Bir fotoğrafta siyah-kırmızı bir başkasında yeşil-kahverengi diğer birinde gri-sarı sonuncusunda da turuncu-sarı gözüktüğü için sadece karmaşık diyebilirim. Ayrıca şunada benziyorlar :D

Sponsor aldında başlığı neden değiştirmedin :D
Ne Başlığını :D

Eirenes

HAYLAZ
En iyi cevaplar
0
Yapıyı İyice İncelemeni Teklif Ediyorum Ve Daha Fazla Konuyu Kirletmemeni .
Konuyu Kirlettiğimi Düşünmüyorum Yapıyı Efektsiz Atarsan Daha İyi İnceleyebiliriz Fotoğrafa Baktığımda Blockların Ne Oldugunu Bile Anlamıyorum.Efekt Olmasa Shaders'la Çeksen Anlarız :)

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Çok az da olsa bi renk farklılığı gerek bence böyle aynı renkler iyice birbirine girmiş fazla detay olduğu için.