AyYıldız Survival - - ALIM VARDIR

Ahmetreyiz18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kardeşim kb herkes admine yüklenince malum oda sinirlenmiş herkes insan İpeksin ve sana 1 tane build verilecek oyun ismini atarsan sevinirim bir oyuncu yüzünden serveri geriye almak zorunda kaldık ancak sorunu düzelttik su anda geriye alma artık söz konusu deil iyi oyunlar..
Oyun İsmim sLyManXx

Oyun İsmim sLyManXx
Sabah Sana Kule Göstermiştim Ya O Benimdi Bana Buil Deilde Fly Verseniz 5 Dk da Yapsam kuleyi

OKANCTNGL

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyun İsmim sLyManXx

Sabah Sana Kule Göstermiştim Ya O Benimdi Bana Buil Deilde Fly Verseniz 5 Dk da Yapsam kuleyi
Malesef fly veremiyoruz ancak ipeksi kazmanız verilecektir.server buglu bir oyuncu yüzünden geriye alındığı için oyuncuların yaptıkları gitmiş durumda yani bir mağdur sen deilsin bide orman market ve yeni koylutakas yapımıyla uğraşıyoruz ve gerçekten yoğunuz 1-2 gün idare ederseniz spawn gibi tüm warplar bitince tamamen sizinle ilgilenmeye başlayacağız ilginizden dolayı teşekkürler oyuna giriş yapın ali admin size ipeksi verecektir.

Ahmetreyiz18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Malesef fly veremiyoruz ancak ipeksi kazmanız verilecektir.server buglu bir oyuncu yüzünden geriye alındığı için oyuncuların yaptıkları gitmiş durumda yani bir mağdur sen deilsin bide orman market ve yeni koylutakas yapımıyla uğraşıyoruz ve gerçekten yoğunuz 1-2 gün idare ederseniz spawn gibi tüm warplar bitince tamamen sizinle ilgilenmeye başlayacağız ilginizden dolayı teşekkürler oyuna giriş yapın ali admin size ipeksi verecektir.
Teşekkürler

Ahmetreyiz18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
İLGİ ve alakanızdan dolayı teşekkürler iyi oyunlar dilerim.
Ama Artık Yeter Ya Abi Bu Ne Saçma Bişeydir 17+ Rehber Diosunuz Adam 8 9 Yaşında Mute Atmayı Bilmio 45 dk Mute Nedir, Küfür Etmiyorum Ağzımı Bozmuyorum Çok Konuşuyom Diye 20 Dk Mute Yedim Süpermiş Ya, Pluginer Gelmiş Sen Hilesin Diyo 30 dk Jail Atıyo Soruyorum Nerem Hile Cevap Vermio Sonra Gidio Oylama Yapıyo Jaile Atıyımmı Diye Abi Tamam Server Yeni Anlarım Da Bu Kadar Acemilik Olmaz Yani Bizde Server Kurduk Böle Olmadı Sabahtan Beri Oyun Oynayamıyorum Geliyorsunuz Özür Diliyorsunuz Sorunları Halletez Diyosunuz Yine bir şey Değişmiyor Adam Youtubere Fly Vermiş Okçu Kuleme Ykardan Girio Beni Öldürüo Evini Kitlememiş KKapıyı Açıyorum Hile Diyo Bune Abii

Ama Artık Yeter Ya Abi Bu Ne Saçma Bişeydir 17+ Rehber Diosunuz Adam 8 9 Yaşında Mute Atmayı Bilmio 45 dk Mute Nedir, Küfür Etmiyorum Ağzımı Bozmuyorum Çok Konuşuyom Diye 20 Dk Mute Yedim Süpermiş Ya, Pluginer Gelmiş Sen Hilesin Diyo 30 dk Jail Atıyo Soruyorum Nerem Hile Cevap Vermio Sonra Gidio Oylama Yapıyo Jaile Atıyımmı Diye Abi Tamam Server Yeni Anlarım Da Bu Kadar Acemilik Olmaz Yani Bizde Server Kurduk Böle Olmadı Sabahtan Beri Oyun Oynayamıyorum Geliyorsunuz Özür Diliyorsunuz Sorunları Halletez Diyosunuz Yine bir şey Değişmiyor Adam Youtubere Fly Vermiş Okçu Kuleme Ykardan Girio Beni Öldürüo Evini Kitlememiş KKapıyı Açıyorum Hile Diyo Bune Abii
Bu Arada Helal Olsun Jail 3 Saate Çıkmış ...

OKANCTNGL

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bu Arada Helal Olsun Jail 3 Saate Çıkmış ...
Bütün yetkililerin seni suçlaması saçma deilmi acaba kfr etmişsin ve mute atmışlar pluginer kapnın içinden geçtiğini görmüş ve jail atmıs youtuberda fly yetkisi vardır evinde seni kesriğine dair kanıtın varsa bildirebilirsiniz yoksa yardım edemem eğer kanıtın varsa sonuna kadar arkandayım

Ahmetreyiz18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Bütün yetkililerin seni suçlaması saçma deilmi acaba kfr etmişsin ve mute atmışlar pluginer kapnın içinden geçtiğini görmüş ve jail atmıs youtuberda fly yetkisi vardır evinde seni kesriğine dair kanıtın varsa bildirebilirsiniz yoksa yardım edemem eğer kanıtın varsa sonuna kadar arkandayım
Bütün Yetkililer Beni Suçlamadı Pluginer Hile Dedi Direk Jail Attılar Kapıdan Felan Geçtiğimde Görülmedi Yanıma Işınlandı Pluginer Bende Vurmaya Çalıştım Selam Vermek İçin Kill Aura Zanetti Hile Dedi Ali Ye Söyledi Jail Attı Kapıdan Geçme Yalanını Da Youtuber Doctoor Uydurdu. Kapısını Kitlememiş Bende Açtım Girdim. Hdi Söle Kim Suçlu Küfür Felan Da Etmedim Bu Arada Hakkımı Ararken Sen Çok Konuştun Dediler 25 dk Mute Attılat

OKANCTNGL

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bütün Yetkililer Beni Suçlamadı Pluginer Hile Dedi Direk Jail Attılar Kapıdan Felan Geçtiğimde Görülmedi Yanıma Işınlandı Pluginer Bende Vurmaya Çalıştım Selam Vermek İçin Kill Aura Zanetti Hile Dedi Ali Ye Söyledi Jail Attı Kapıdan Geçme Yalanını Da Youtuber Doctoor Uydurdu. Kapısını Kitlememiş Bende Açtım Girdim. Hdi Söle Kim Suçlu Küfür Felan Da Etmedim Bu Arada Hakkımı Ararken Sen Çok Konuştun Dediler 25 dk Mute Attılat
ben geceleri aktifim görmediğim için bir şey diyemiycem ama hala jail ve muten varsa skypeden ekle kaldırayım okan_ctngl

Ahmetreyiz18

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
ben geceleri aktifim görmediğim için bir şey diyemiycem ama hala jail ve muten varsa skypeden ekle kaldırayım okan_ctngl
Yok Kalkmış Teşekkürler Markete Elmas Vb Maddelerinin Satılımını Ekleseniz Güzel Olucak Parayı Kazanmamız Açısından

Yok Kalkmış Teşekkürler
Yok Kalkmış Teşekkürler Markete Elmas Vb Maddelerinin Satılımını Ekleseniz Güzel Olucak Parayı Kazanmamız Açısından
Arkadaşım Sanada Rahatsızlık Vercem Ama Aga Ormana Gideyim Dedim Baktım Orda Adam Var Daldım Beni Yendiler Biri Rehberdi Sonra Gittim Tekrar Bidaa Dalmaya Bunlardan Biri Dalmaya Başladı Vip Buda Bu Altın Elmasını Yemeden Hemen İksirle Kestim Onu, Sonra Diğer Yerin Altında Sanırım Dedi Ss Aldı Ban Yicen Dedi Ben Dedim Nasıl Cekicen Ssi Yerin Altındasın Freecam mi Var Dedim Dalga Geçtim Sonra Beni Jaile Attı, Ssim Var Diyo Lütfen Ssi Varsa Gösteririmsiniz Ben Böle Serveri Geri Zekalı Rehberlerin Biize Rehberlik Yapmasını İstemiyorum Ya Rehberliğini Alın Yada Rehberlerdeki Jail Yetkisini Kaldırın Artık Bu Kaç Oldu Ama Ya

Artık Rahatsız Etmemi İstemiyorsanız Lütfen Şu Sorunları Düzeltin Ben Rehberlik Yapayım Ddim +17 Dediniz Şimdi Soruyorum +17 Dediğiniz Rehber Bumu Lütfen Gösterin Bana Ssi Çok İstiyorum Ama Yoksa Bunun Rehberliğini Almassanız Çok Hak Yersiniz ....

LexLutor

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Harika Bir Sunucu Herkesi Bekelriz İ;smin LexLutor Girin Oyanyın Mukemmel Sunucu
AyYildiz Candır <3

KingReptaR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Rehberler Hariç Server çok güzel artık şu rehberleri hallederseniz daha iyi oynanıy :)

KingplayerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Baya güzele benziyor.Girip bakıcam.Bu arada sefaakmercan seni biyerden tanıorumda neyse :D