AuthMe çalışmıyor

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Sunucuma AuthMe kurdum ancak hiçbir tepki vermiyor kendileri. Ne bir klasör açıldı ne de başka bir şey. Konsolda da AuthMe ile ilgili hiçbir şey göremedim.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Authme'yi tekrar indirmeyi deneyin, son sürümünü. Vault ve ProtocolLib'ide kurmayı unutmayın.

caylak29y

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ProtocolLib hatası veriyor bunun çözümü ProtocolLib sürümünü değiştirmekten geciyor.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
ProtocolLib hatası veriyor bunun çözümü ProtocolLib sürümünü değiştirmekten geciyor.
Ehehehe :D Alakası yok. Adamda ProtocolLib yokken hatası vardı. Bende ProtocolLib yükle dedim. O hata Authme'nin hatası değil. ProtocolLib'in hatası. Sorun sunucu sürümünde. Uyuşmuyor..

AtakanRS

osu!
En iyi cevaplar
0
Ehehehe :D Alakası yok. Adamda ProtocolLib yokken hatası vardı. Bende ProtocolLib yükle dedim. O hata Authme'nin hatası değil. ProtocolLib'in hatası. Sorun sunucu sürümünde. Uyuşmuyor..

Spigot 1.8'in tüm Build'lerini denedim, hiç birinde olumlu sonuç alamadım. Bu arada @caylak29y nin dediği doğru olabilir. Çünkü o hata ProtocolLib yükledikten sonra oluştu.

Emrsmsk

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Spigot 1.8'in tüm Build'lerini denedim, hiç birinde olumlu sonuç alamadım. Bu arada @caylak29y nin dediği doğru olabilir. Çünkü o hata ProtocolLib yükledikten sonra oluştu.
Arkadaşım o ProtocolLib'in hatası. Yüklesende Silsende hiçbirşey olmayacak. ProtocolLib yüklemeden önce çalışıyormuydu Authme :S