Authme'yi tekrar indirmeyi deneyin, son sürümünü. Vault ve ProtocolLib'ide kurmayı unutmayın.
Buldum Spigot sürümünden kaynaklı. ProtocolLib kurunca bendede öyle hata veriyordu.Vault ve ProtocolLib'i kurdum ve AuthMe Klasörü hala oluşmadı. Ayrıca şöyle bir hata almaya başladım.
![]()
Buldum Spigot sürümünden kaynaklı. ProtocolLib kurunca bendede öyle hata veriyordu.
Pluginin veya sunucunun sürümüne dikkat edipde bi dene tkr.
Aynen. Bendede Latest sürümüydü. GalibaTüm Pluginleri Bukkit'in sitesinden indirdim. Spigot Sürümüm 1.8.8 Son Versiyonu.
Aynen. Bendede Latest sürümüydü. GalibaLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.'tan indirdiniz. Bende tam olarak bilmiyorum ama 1.8 sürümlerini tek tek deneyin derim.
İndirmeyi deneyeceksiniz ._.Bu Siteden hiç indirmedim. Az önce de Build 1658 (1.8.x) sürümünü denedim. Sonuç hala aynı. Dediğiniz siteden ne deneyeceğim.
EheheheProtocolLib hatası veriyor bunun çözümü ProtocolLib sürümünü değiştirmekten geciyor.
EheheheAlakası yok. Adamda ProtocolLib yokken hatası vardı. Bende ProtocolLib yükle dedim. O hata Authme'nin hatası değil. ProtocolLib'in hatası. Sorun sunucu sürümünde. Uyuşmuyor..
Arkadaşım o ProtocolLib'in hatası. Yüklesende Silsende hiçbirşey olmayacak. ProtocolLib yüklemeden önce çalışıyormuydu AuthmeSpigot 1.8'in tüm Build'lerini denedim, hiç birinde olumlu sonuç alamadım. Bu arada @caylak29y nin dediği doğru olabilir. Çünkü o hata ProtocolLib yükledikten sonra oluştu.