Yok ya XKJBMIT Skripti var bende onu disable yazınca level gözüküyo fakat enable yapınca level gözükmüoyrplugını yukledıkten sonra restart atmanız gerekmekte,eger restarttan sonra yinede cıkmıyorsa plugın sürümü uygun değildir ve bundan dolayı yüklenemıyordur.
o zaman disable yazYok ya XKJBMIT Skripti var bende onu disable yazınca level gözüküyo fakat enable yapınca level gözükmüoyr
iste disable yapmak istemiyorumo zaman disable yaz
Çünkü o skript mesaj şeklini tamemn değiştiriyor.Yok ya XKJBMIT Skripti var bende onu disable yazınca level gözüküyo fakat enable yapınca level gözükmüoyr
işte o mesajları engellemeden yapanlar olmuş mesela bounty'i eklemişler XKJBMIT skriptine bende PvPLevels'i eklemek istorumÇünkü o skript mesaj şeklini tamemn değiştiriyor.
Skript ile yapmışlardır.işte o mesajları engellemeden yapanlar olmuş mesela bounty'i eklemişler XKJBMIT skriptine bende PvPLevels'i eklemek istorum
agam ben yarım saattir onu diyom zaten skriptle yapıcam işteSkript ile yapmışlardır.
Direk eklentiyi skript ile yapmışlardır diyorum.agam ben yarım saattir onu diyom zaten skriptle yapıcam işte