Dijital Kalem Yapmak! Ve Anti-Grafik Tablet

BenZikriptiAzBiliom

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bir çoğunuzun bildiği dijital kalem yapımını göstereceğim, (videosuz sadece anlatım)

İlk önce malzemeleri söyleyeyim;
Bir adet kullanılmayan kalem (tükenmez veya uçlu kalem)
Bant
Makas
Alüminyum folyo veya cipslerin paketlerinin içinde bulunan parlak kısım

Şimdi arkadaşlar bir parça alüminyum folyo kesiyoruz, alüminyum folyoyu kalemin ucuna veya arkasına folyonun ucu sivri olacak şekilde sarıyoruz.
Ardından doğru düzgün bir şekilde bantlıyoruz (çok fazla kullanırsanız kalem yazmayabilir.)
Kalem tamam, eğer çalışmıyor ise tekrardan deneyebilirsiniz (bende çalıştı.).

Şimdi size bu kalemi nerde kullanacağınızı söyleyeyim, Eğer bir grafiker veya çizimci iseniz, grafik tablet almadan bu kalemi kullanabilirsiniz, şimdi adımlarımı izleyin

Adım 1:
Telefonunuza ve Bilgisayarınıza Slide isimli uygulamayı indiriyorsunuz, (androidin google playinde en önde çıkmıyor Slide - Free yazan olucak)

Adım 2:
USB Veya WiFi ile birbirlerine bağlıyorsunuz (WiFi için aynı ağ olmalı.)

Ve işlem tamam, Eğer hata veriyor ise araştırabilirsiniz ben hiç hata almamıştım o yüzden yazamıyorum.
Eğer hata almadan devam ettiyseniz telefonunuzdan düz bir ekran açılacaktır ve kalemi veya parmağınızı oraya değdirdiğinizde mouse imlecinin kıpırdadığını göreceksiniz. YARDIMCI OLABİLDİYSEM NE MUTLU BANA! İYİ FORUMLAR!

Helter

Pattes
En iyi cevaplar
0
Bu sadece kapasitif ekranlar üzerinde işe yarayacak bir uygulama, ayrıca grafik tabletleriyle yarışamaz hiçbir şeykilde. Grafik tableti kullanarak basınç, çizim açısı gibi birçok şeyi doğaçlama bir biçimde kontrol edebiliyorsun.
5 saniye sonra gelen edit:
Ayrıca profosyonel yazılımları tablet / telefonunda akıcı ve verimli bir biçimde kullanamazsın.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eğer kağıtta da çizim yapıyorsan bir süre sonra bu yöntemi kullanmaktan kağıtta çizim yapamaz hale gelirsin :D

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anlaşııyor kolaylıkla ki bilinen de bir yöntem ama resimlerle desteklesen daha iyi olurdu. Yine de yararlı.
Edit: BenZikript biliyom tayfasından galiba, ilk defa bunlardan biri yararlı bir mesaj yazmış, enteresan doğrusu.

Son düzenleme:

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Grafik Tabletleri 250 Tl Vesaire Üzerinde Satılıyor Bu İse Ücretsiz Bir Program Ne Bekliyorsunuz Ve Programı Denemedim Üzerinde Yorum Yapmıyorum