Parkour - Minecraft Eklenti Kurulumları #1

Minecraft Eklentileri serisine devam etmem nasıl olur?

• İyi olur, başka türden videolarla beraber bu seriye de devam et.

• Kararsızım

• Kötü olur, başka videolara yönel.

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Selam millet!

✯ Bugün sizlere Minecraft'ta eğlenceli bir parkur eklentisi tanıttım. Eğer eklentiyi sevdiyseniz videoyu beğenip paylaşmayı unutmayın, yorumlarınızı bekliyorum! ✯

> Video:
> Kanalım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

> Diğer Videolarım:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

✯ ✯ ✯ Bana destek olmak için abone olup kanalımı paylaşmayı unutmayın! ✯ ✯ ✯

@Minecraftplayerr (Eklentiler konusundaki bilgisi ve konu hakkındaki görüşü)
@umut_ (Trove ve Trove'a tekrar başlama konusundaki görüşü)
@AzlaazTR (Trove ve Trove'a tekrar başlama konusundaki görüşü)
@Fujia (Trove ve Trove'a tekrar başlama konusundaki görüşü)
@Erenbulbul (Trove ve Trove'a tekrar başlama konusundaki görüşü)

Trove için NOT: Eski Trove arkadaşlarım! Özlemişim açıkçası :) Trove'a tekrar başlamayı düşünüyorum eğer olur derseniz hem oynar hem video çekeriz! :)

NOT 2: Eğer benle video çekmek isterseniz özel mesaj gönderebilirsiniz! :)

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Trove tekrar başlanmaz diye düşünüyorum. Kendi aklıma da gelmişti tekrar başlayayım diye ama sonra düşünüp hele ki eski kitlesi artık hiç yokken oynamamaya karar verdim. Oyunda çok fazla yenilik var fakat Pvp sistemi hala yok oyunda. Sadece pve yapacağın bir oyuna emek harcamak gereksiz gibi geliyor.

SKYSAGA adında bir oyun var alpha aşamasında daha tam çıkmış değil şahsen troveden çok daha zevk veren bir oyun 3-5 saat oynayıp farklı bir oyuna başlamamdan dolayı bırakmıştım. Şimdi tekrar indiriyorum eğer başlayacak olursa ona başlamasını tavsiye ederim klan kurur oynarız :D Oyun gerçekten zevk veriyor türk kitlesi pek yok diye biliyorum ama neden olmasın...

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok faydalı bir rehber olmuş devamını beklerim :)

Teşekkür ederim, gelecek! :)
Randy Begendim Devamini Beklerim :3 :cay:

Teşekkür ederim, devamını çekeceğim! :)

#Rez Şuanda izleyecek vaktim yok vaktim olduğu zaman yorumumu düzenlerim.

Yorumunu bekliyorum, teşekkürler :)

Trove tekrar başlanmaz diye düşünüyorum. Kendi aklıma da gelmişti tekrar başlayayım diye ama sonra düşünüp hele ki eski kitlesi artık hiç yokken oynamamaya karar verdim. Oyunda çok fazla yenilik var fakat Pvp sistemi hala yok oyunda. Sadece pve yapacağın bir oyuna emek harcamak gereksiz gibi geliyor.

SKYSAGA adında bir oyun var alpha aşamasında daha tam çıkmış değil şahsen troveden çok daha zevk veren bir oyun 3-5 saat oynayıp farklı bir oyuna başlamamdan dolayı bırakmıştım. Şimdi tekrar indiriyorum eğer başlayacak olursa ona başlamasını tavsiye ederim klan kurur oynarız :D Oyun gerçekten zevk veriyor türk kitlesi pek yok diye biliyorum ama neden olmasın...

Neden olmasın? Başlayabiliriz hemen oyunu inceliyorum :)

umut_

En iyi cevaplar
0
Oyun şu an güncelleme yapıyor, key bulabildim twitch yayınından. Cumartesi günü belki birşeyler yapabiliriz :)
Ben ilk zamanlarında kayıt olmuştum 2-3 hafta falan sürmüştü oyuna kabul edilmem :p

umut_

En iyi cevaplar
0
Key bulduğum için girebilicem fakat oyunun tüm dosyalarını indirmeye üşendim :D Akkyı aştıktan sonra geç iniyor :(
ben max 300kbps ile indiriyorum alıştım artık oyun toplam 1-1,5 gb bir şey en fazla 1 saate iner

umut_

En iyi cevaplar
0
Devam ettiriyorum şuam :D
Oyuna 2-3 ay sonra girdim o kadar gelişmiştim bir baktım oyuna sıfırdan başladı bilmem bug bilmem oyun sıfırlandı yada uzun süre girmeyince siliyorlar bilmiyorum baya canımı sıktı tekrardan başlamak falan belkide pek oynamam :S

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Oyuna 2-3 ay sonra girdim o kadar gelişmiştim bir baktım oyuna sıfırdan başladı bilmem bug bilmem oyun sıfırlandı yada uzun süre girmeyince siliyorlar bilmiyorum baya canımı sıktı tekrardan başlamak falan belkide pek oynamam :S
Tanıtmak için oynayabiliriz aslında bilemiyorum :D

AzlaazTR

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Trove PTS oynuyorum ben hala Mantle of Power çok güzel bi güncelleme olmuş.