Selamlar ''Yeni Forum''

Dhapnis

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Selamlar büyüklerim, ve küçüklerim. Bundan bir kaç yıl önce her günüm burada geçerdi. Pek bilinmem buralarda her konuya atlayan birisi değildim.
40 Habibi yeni yeni toparlanırken buralara geldim daha sonra gerek ailevi nedenler, gerek de okul yüzünden bilgisayardan koptum. Buralardan ayrıldığımdan beri çok şey değişmiş gibi gözüküyor. Eski forumun tadı kalmamış gibi. İsmim Berkay. 14 yaşındayım.
Foruma ilk geldiğimde ortaokula yeni geçmiştim. Deli gibi oyun oynardım. Dışarıya çıkmaz evde bütün saatlerim bilgisayara giderdi. Arkadaşım yoktu. Ama sanal ortamda arkadaşlarım bir çoktu. Her neyse uzun süreden sonra tekrar merhaba forum. Buraya bir kaç yıl önce heyecanla kendimi tanıtmak için birçok şeyler yazmıştım. Ozamandan bu zamana ben çok değiştim. Görüşlerim, hayatım.. Forumda çok değişmiş gibi.​

Neutrally

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Kısacası, hoşgeldin dostum.
Burada iyi vakti geçirebilirsin. Eskiymişsin zaten*

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet Hoş geldin.
Ben de yeniden tekrar geldim :ci: . [Hesabı 3 kişi kullanıyor* [Oricinal hesabı acan benim*].]
Kemal ismim.
Forum da eskiden yaşadığımız bir havayı pek alamıyorum ama bir sıkıntı yok.
İyi forumlar.
# @Vienicome

Dhapnis

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Diğer üyeliğini ne oldu ?
Duruyor. Üyeliğim değil üyeliklerim vardı :lol:
Hoşgeldin ben okumaya başlarken seni 15 q6 yaşında sandım :/ ilginç
Hoşbulduk ^_^
Foruma hoşgeldin ^^
Açıkçası senin gibi olgunlaşıp 13+ yaşlarında arkadaşlarda var. (bkz: Phen)
İnşallah forumda güzel anılar yaşarsın,tekrardan gitmeme dileğiyle.
Hoşbulduk, atalarımızın dediği gibi ''Akıl yaşta değil baştadır''. Bana kalırsa her şey olgunlukta bitiyor. Yani kendime olgun diyebilecek kadar egoist bir kişilik değilim ama benden büyük olupta tavırları yüz karası olan tipler var.
Evet Hoş geldin.
Ben de yeniden tekrar geldim :ci: . [Hesabı 3 kişi kullanıyor* [Oricinal hesabı acan benim*].]
Kemal ismim.
Forum da eskiden yaşadığımız bir havayı pek alamıyorum ama bir sıkıntı yok.
İyi forumlar.
# @Vienicome
Teşekkür ederim. Bu arada Vienicome dikkatimi çekti onun hala buralarda olması ilginç.