İstek Script yapacağım

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bunun gibi konuyla sk konularında ben çok karşılaştım ama bu konuyu açarken ciddiyim. İstediğiniz tarzda ama minecraft ile alakadar şeyleri öncelik sırasına almayacağım. Şimdi istediğiniz scriptleri aşağı abartı ve saçma şeyler olmamak kaydı ile yazarsanız zorluk seviyesine göre 1 gün ile 2 hafta arasında yapacağım. Mantıklı gelenleri seçeceğim. Mesela Facebook yap diyenleri otomatik eleyeceğim. Script bittikten sonra da scripttin fikrini ortaya atan arkadaşa bunu hediye edeceğim.

Önerdiğim istek düzeni:
Scriptin Konusu:
Genel olarak özeti:
Script ile Skripti karıştıranlar lütfen ikisi farklı şeyler.

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Scriptin Konusu: Mimar Takımları için market
Genel Olarak Özeti: Farklı bölmelerde market, ekip, çalışmalar gibi seçenekler. Markette sipariş edebilme ve siparişin yetkililere bildirim gelmesi. Düzenlenebilir tasarımlar. Farklı bölmeler dediğim kısmı düzenleyebilmek.
Scripti yanlış biliyor olabilirim. Bildiğim; site tasarımı vb.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Scriptin Konusu: Müzik
Genel olarak özeti: Plug.DJ tarzı,animasyona gerek yok.Sadece video ve sohbet destekli.

StarTurkMC

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Scriptin Konusu: Sosyal Medya, Mesela Kanallar Olacak, Ama Forum Tarzı, Videolar Paylaşıcaklar.
Özeti: Forum,Kanal Karışımı

SecretForest

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Scriptin Konusu: Skyblock sunucular için ada logu kaydedecek. Örnek şu gün şu saatte portal kurdun şu gün şu leveldi adan vb. Şu kişiyi şu saatte aldın tarzında verilerin görülebileceği bir menü.
Özeti: Skyblock ada logu.

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Scriptin Konusu: Rehber Alımı/Soru testi
Genel olarak özeti: Belirli sorular ile insanlar website üzerinden test çözüyor ve günün sonunda en çok doğru cevabı olan kişi benim belirlediğim bir ödülü kazanıyor.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Öncelikle ilgi gösterip zaman ayırdığınızdan dolayı teşekkür ederim :)

Scriptin Konusu: Mimar Takımları için market
Genel Olarak Özeti: Farklı bölmelerde market, ekip, çalışmalar gibi seçenekler. Markette sipariş edebilme ve siparişin yetkililere bildirim gelmesi. Düzenlenebilir tasarımlar. Farklı bölmeler dediğim kısmı düzenleyebilmek.
Scripti yanlış biliyor olabilirim. Bildiğim; site tasarımı vb.

yapılabilir zaten şu an ben ve birkaç arkadaş bu proje üzerine çalışıyoruz daha genel bir market...

Scriptin Konusu: Müzik
Genel olarak özeti: Plug.DJ tarzı,animasyona gerek yok.Sadece video ve sohbet destekli.

Yazın bir ara uğraşıp animasyonlu yapılabilir. Zaten ana mantık oturduktan sonra animasyonu çok kolay.

Scriptin Konusu: Sosyal Medya, Mesela Kanallar Olacak, Ama Forum Tarzı, Videolar Paylaşıcaklar.
Özeti: Forum,Kanal Karışımı

Youtube var :D Scripti kolay ama bunun için çok sağlam sunucular lazım...

Scriptin Konusu: Skyblock sunucular için ada logu kaydedecek. Örnek şu gün şu saatte portal kurdun şu gün şu leveldi adan vb. Şu kişiyi şu saatte aldın tarzında verilerin görülebileceği bir menü.
Özeti: Skyblock ada logu.

Ben web developerim... skripter değilim dediğim gibi karıştırılıyor :D
Skripti veya Java ile plugini yapılırsa veya var ise web dökümün 2-3 saat te yaparım :D

Scriptin Konusu: Rehber Alımı/Soru testi
Genel olarak özeti: Belirli sorular ile insanlar website üzerinden test çözüyor ve günün sonunda en çok doğru cevabı olan kişi benim belirlediğim bir ödülü kazanıyor.

Bu mantıklı bir fikir ama tutar mı orası tartışma konusu...

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

yapılabilir zaten şu an ben ve birkaç arkadaş bu proje üzerine çalışıyoruz daha genel bir market...

Yazın bir ara uğraşıp animasyonlu yapılabilir. Zaten ana mantık oturduktan sonra animasyonu çok kolay.

Skripti veya Java ile plugini yapılırsa veya var ise web dökümün 2-3 saat te yaparım :D

aslında ox eveti de olabilr eğer skypeden gelirseniz detaylı olarak anlatabilirm

SecretForest

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0

Uskyblock plugininde bu tür loglar görüntülenebiliyor, bunun site üzerinden gösterilmesi mümkün değil mi ?

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Scriptin Konusu: Pivot Animasyon Savaşı
Genel olarak özeti: Siteye 2 kişi girince (En az ) kendi karakterlerini çizecekler , kafası büyük olursa karakterin kafası yere hafif eğilsin gibisinden yapılabilinir.Ardından bu karakterler kendi aralarında dövüşecekler.

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Scriptin Konusu: Schematic/World Satışı
Genel olarak özeti: Schematic veya world savelerini bir site üzerinden otomatik satsak baya iyi olurdu.
yukarıda da bir kişi bunu dile getirdi dediğim gibi zaten bununla ilgili hali hazırda yaptığım projem var

Berk

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Scriptin Konusu: Pivot Animasyon Savaşı
Genel olarak özeti: Siteye 2 kişi girince (En az ) kendi karakterlerini çizecekler , kafası büyük olursa karakterin kafası yere hafif eğilsin gibisinden yapılabilinir.Ardından bu karakterler kendi aralarında dövüşecekler.
İyi güzel tamam da bunun için bir script yazmaya gerek yok sunucu kullanacak bir flsh oyun bu...

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Scriptin Konusu: Destek
Genel olarak özeti: Aslında var olan bir şey ama daha gelişmiş bir halinde minecraft serverleri için ticket skripti hoş olur diye düşünüyorum free yapacaksan tabi :/

Yunus2188

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Scriptin Konusu: Vip satış sistemi(minecraft)
Genel olarak özeti: Bir oyuncu siteden vip alınca otomatik olarak ininal yada mobilime gelmesini istiyorum yazdığı miktarın ve oyunda otomatik olarak vip olsun yapılabilirse ne mutlu.