#SpeedArt #1 - Oyun Portal - [ THUMBNAIL ] *

Hüseyin124

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
English :

Hello I Hüseyin. Welcome to my video. I did specially designed channel to the Underground City In this video series Oyun Portal . I'm not selling my head that I'm doing now is instant Design Este.
I love you all *

Turkish :

Merhaba Ben Hüseyin. Videoma hoşgeldiniz. Bu videoda Oyun Portal adlı kanalın Yeraltı Şehri serisine özel olarak tasarım yaptım. Şu anlık Tasarım Satmıyorum Kafamın Estiğine Yapıyorum . Hepinizi seviyorum *

HD:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Skype address : facebook:huseyin-92_bjk

Hüseyin124

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hadi oldum abonen :). Umarım gelişirsin :)
çok sağol dostum inş gelişirim bu yolda ve eğer ünlü bir youtuber olursam seni unutmayacağım.Yazdım seni bir kenara!

teşekkür ederim dostum :)

Taklaya Geliceksin!!!
:D

Neden ingilizce anlatma gereği duydun ki ? :D
Videomun açıklaması buydu. Sadece Türkler değil yabancılar da görsün, okusun, anlasın istedim :şapka:

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Gölgeler çok eğreti durmuş. Perspektife pek lafım yok, ben de zor öğrendim yavaştan gelişirsin. Gölgeleri ışığın geldiği yeri kafanda belirleyip yap. Direk altına koymakla olmaz o iş.

Renderlediğin yazının da gölgeleri tam ters, ışık noktasına bakıyor.

Böyle sıfırdan işler yapacaksan oturup çizim ve dokulama dersleri edinmen lazım. Siyah yuvarlağa gaussian gömmekle sağlam olacak işler değil.

Son düzenleme:

Hüseyin124

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Böyle sıfırdan işler yapacaksan oturup çizim ve dokulama dersleri edinmen lazım. Siyah yuvarlağa gaussian gömmekle sağlam olacak işler değil.
Kardeş sen bu işlerden anlıyorsun galiba dün şöyle bir şey deniyodum. Sence nasıl iyi gidiyor muyum?

Kardeş sen bu işlerden anlıyorsun galiba dün şöyle bir şey deniyodum. Sence nasıl iyi gidiyor muyum?

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

Direk 3d ortamında yapıyorsun. Minecraft renderleri hakkında pek bir bilgim yok. Program gölgelendirmeyi kendi yapıyor zaten :D Kompozisyonda sıkıntı var. Onu da internetten araştırıp bulabilirsin. Şu anda tamamen açıklayamayacağım :(