ll-ThugLife-llFactionll[OlymposBT]

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
La Zeus Yaphmış Terbiyesiz Qafhir Hristiyan
Gibiler Gelmeden Ben Mesajımı Yazayım
Hammadde Alanı Galiba Orası Bir Orası Birde Zeus Güzel Olmuş Bence Diğerleride Güzel Ancak Ben Kötü Yerlerini Söyleyeğim
2. Resimde Zeusun Arkasındaki Yer Boş mu ? Yoksa Chunk Sorunu mu ? "TL" Yazılmaya Çalışan Yer Olmamış Dağların Tepesi Bomboş Biraz bir şey Ekleyin Ve Dağlar Acemice
Onun Dışında Cidden Güzel Ve Herzaman Dediğim Gibi
"O Süqper Olhmuş Yakhıyor " Gibi Mesajlar Atmak Yerine Her Zaman Bir Eleştiri Yaparım Sonuçta hiçbir Şey Kusursuz Değildir

RisusTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Zeus'a Bayıldım Süper olmuş gözlerim şenlendi.
Not: 1. yorum Satılık klimalı 1+1 işinizi görür. Paypal ile 30 TL (MİZAH)

Güzel bir haritaya benziyor elinize sağlık.

güzel olmıs basarılar

Baya iyi olmuş, pembe tema yerine hava teması olsa daha uyabilirdi, örneğin, lapis duvarlarında kalp yerine şimşek veya bulut gibi, ama yine de harika olmuş, tebrikler.

Demir bey yine döktürmüş.
Yaptığınız Buildler Her Zaman Çok Hoş Ve Güzel Oluyor.

Güzel Olmuş Tebrikler! :cay:

Sadece zeus heykelinin eleştirilebilecek niteliği var, onun da alt kısmı yok.Ayrıca hayal gücünüz ve ile hareket etmenizi öneririm, İnşallah zamanla daha iyi ve yeni şeyler yaparsınız.

Çok güzel bir map olmuş. Başarılarınızın devamını dilerim.

Böyle bir Mapi Ne Kadara Yapıyosunuz Acaba ?

Zeus güzel olmuş, market alanı biraz daha maden alanına benzetilebilirmiş, lapisin ve hammaddeyin atmosferi hoş, kale gibi şeyin üstündeki sütunlar olmamış bence.

Thuglife yazısını görünce klasik kafa ve sigara aklıma geldi acaba onumu yaptınız diye :D Olsun bu haliyle de güzel. Döktürmüş yapan kişi

Klasik lapisli faction sunucular için yeterli bir harita olmuş.
Benim gözümde hatalarına gelirsek eğer :
  • Dolaşılabilecek yerlerin etrafındaki dağlar çok boş kalmış bence. En azından ağaçlarla falan doldursaydınız.Çok boş duruyor ya .
  • Ben böyle yapılmış spawnlarda bir kafesin içinde dolaşıyor gibi hissediyorum ve bana huzursuzluk veriyor. Daha geniş ve rahat dolaşılabilecek bir spawn olsaydı daha güzel olurdu bence . (Tabii haritayı isteyen kişi böyle istediyse bilemem.)
  • Hammadde alanı güzel , renkli .
  • İlk resimdeki ana binanın sadece ön cephesi yapıldığı için hoşuma gitmedi. En azından arkasını doldursaydınız.
  • Zeus heykeli güzel. O alan daha çok süslenebilirdi bence.
  • Bana çok basit geldi genel olarak. Yani çok kompleks düşünülmemiş yapılırken. Şuraya bina şuraya ev etrafa ağaç şuraya da market olsun gibi yapılmış.Yapılırken çok önemsenmemiş , basit bir harita gibi geldi.Hani her yerde var bu haritalardan artık.
  • Resimlere koyduğunuz logonun arkaplanı olmasın mümkünse rahatsız ediyor , ayrıca eşit boyutlarda olsun.
  • Kule güzel , evler güzel.
  • Market alanı garip duruyor. Üst kat havada asılı duruyor gibi . Alttan kolonlarla falan destekleseydiniz daha hoş durabilirdi.
  • O slable döşenmiş alanlar varya. Oralar çok sade be . Halılarla falan süsleseydiniz keşke.
  • Resimleri çekerken chunkların yüklenmesini bekleyin.
  • Yaratıcılık çok az ( Zeus heykelini saymazsak ki o da sırf heykel olsun diye yapılmış bence )
  • Kendini profesyonel olarak gören bir mimar takımının kullandığı Türkçeye ve konu düzenine daha çok dikkat etmesi lazım.
İdare eder bir spawn olmuş :) Birkaç ufak eklemelerle çok daha güzel olabilirdi bence.

Güzel olmuş başarılar

La Zeus Yaphmış Terbiyesiz Qafhir Hristiyan
Gibiler Gelmeden Ben Mesajımı Yazayım
Hammadde Alanı Galiba Orası Bir Orası Birde Zeus Güzel Olmuş Bence Diğerleride Güzel Ancak Ben Kötü Yerlerini Söyleyeğim
2. Resimde Zeusun Arkasındaki Yer Boş mu ? Yoksa Chunk Sorunu mu ? "TL" Yazılmaya Çalışan Yer Olmamış Dağların Tepesi Bomboş Biraz bir şey Ekleyin Ve Dağlar Acemice
Onun Dışında Cidden Güzel Ve Herzaman Dediğim Gibi
"O Süqper Olhmuş Yakhıyor " Gibi Mesajlar Atmak Yerine Her Zaman Bir Eleştiri Yaparım Sonuçta hiçbir Şey Kusursuz Değildir

Güzel fakat zeusun devamı nerede :(

Herkese Değerli yorumları ve eleştirileri için canı gönülden Teşekkür ederim. Hepiniz seviliyorsunuz ... Öncelikle harita için ödenen emeğin karşılığı olan miktar az olduğu için üşenilmiş küçük bir harita yaptığımı kabul ediyorum ve bundan dolayı herkesden özür diliyorum. Zeus'u ilk yapmaya başladığımdaki düşüncem bulutların üstünde olması gibi bir şeydi , hani açık kompozisyon kapalı kompozisyon var ya onun gibi bir şey yapmaya çalıştım oda olmadı yaptığım alan yüzünden küçük gözüktü buda detayları yansıtamama yol açtı. zeusun arkasındaki tl yazısı aslında güzel ama shaderla çekilen fotoğraf da fazla belli olmamış benim haberim olmadan açılmış bir konu Metin abiye Teşekkür ederim bu arada. lapis ve hammaddenin yanındaki desen kalp deil daha çok batman gibi bir şeye benziyor doğaçlama ,Tekrardan herkese Teşekkürler iyi günler efendim.

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Klasik lapisli faction sunucular için yeterli bir harita olmuş.
Benim gözümde hatalarına gelirsek eğer :
  • Dolaşılabilecek yerlerin etrafındaki dağlar çok boş kalmış bence. En azından ağaçlarla falan doldursaydınız.Çok boş duruyor ya .
  • Ben böyle yapılmış spawnlarda bir kafesin içinde dolaşıyor gibi hissediyorum ve bana huzursuzluk veriyor. Daha geniş ve rahat dolaşılabilecek bir spawn olsaydı daha güzel olurdu bence . (Tabii haritayı isteyen kişi böyle istediyse bilemem.)
  • Hammadde alanı güzel , renkli .
  • İlk resimdeki ana binanın sadece ön cephesi yapıldığı için hoşuma gitmedi. En azından arkasını doldursaydınız.
  • Zeus heykeli güzel. O alan daha çok süslenebilirdi bence.
  • Bana çok basit geldi genel olarak. Yani çok kompleks düşünülmemiş yapılırken. Şuraya bina şuraya ev etrafa ağaç şuraya da market olsun gibi yapılmış.Yapılırken çok önemsenmemiş , basit bir harita gibi geldi.Hani her yerde var bu haritalardan artık.
  • Resimlere koyduğunuz logonun arkaplanı olmasın mümkünse rahatsız ediyor , ayrıca eşit boyutlarda olsun.
  • Kule güzel , evler güzel.
  • Market alanı garip duruyor. Üst kat havada asılı duruyor gibi . Alttan kolonlarla falan destekleseydiniz daha hoş durabilirdi.
  • O slable döşenmiş alanlar varya. Oralar çok sade be . Halılarla falan süsleseydiniz keşke.
  • Resimleri çekerken chunkların yüklenmesini bekleyin.
  • Yaratıcılık çok az ( Zeus heykelini saymazsak ki o da sırf heykel olsun diye yapılmış bence )
  • Kendini profesyonel olarak gören bir mimar takımının kullandığı Türkçeye ve konu düzenine daha çok dikkat etmesi lazım.
İdare eder bir spawn olmuş :) Birkaç ufak eklemelerle çok daha güzel olabilirdi bence.
Fena gömmüşsün adamı :[
Bence gayet iyi değil.Gayet iyi olsa çakmasını bende yapabilirdim o yüzden mükemmel :D

RisusTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Hala aynı yorumlar :( bu arada eline sağlık güzel duruyor. Şimşek hariç tabi :D
hala aynı yorumlar diyor ne diyim yanıtsız mı bırakıyım insanları, teşekkür etmek güzeldir bea. Yoksa yoksa lapisli fekşınlardaki gibi flood'dan mute mi atıcaksın asdfasdf neyse teşekkürler bu arada :VV::koş:

Cs0kis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
hala aynı yorumlar diyor ne diyim yanıtsız mı bırakıyım insanları, teşekkür etmek güzeldir bea. Yoksa yoksa lapisli fekşınlardaki gibi flood'dan mute mi atıcaksın asdfasdf neyse teşekkürler bu arada :VV::koş:
Ne alakası var canım kardeşim :D sen ne dediğimi anladın bence :D banada uğra bir ara map yap .-.