Linux ve Diğer Sürümlerini Öğrenmek İstiyorum!

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostlar, birkaç Linux sürümü uldum. Kali, Pisi ve normal Linux galiba. Amacım, gelip milletin sunucusuna, haksız yere saldıran kişilere, derslerini vermek.
Çoğu firmanın verdiği sunucularda, açıklar var. Bu açıklarda genellikle, Windows server veren firmalarda yaşanıyor. Windows server 2008 ve Sp sürümlerindeki mavi ekran açığını buldum. Araştırmak yetiyormuş.

Açıkçası sizden isteğim, bana bu işi öğretebilecek ve yardımcı olabilecek birisi arıyorum.

Var mı aranızda yardımcı olacak?

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumum biraz alakasız olabilir ama öncelikle bu tür konuları lütfen bilgisayar bölümüne açın ayrıca bu amacın biraz nasıl desem ergence bişeymiş gibi geldi ama haklının yanında duracaksan ne mutlu sana ayrıca kali yi öneririm merak salmıştım kurucam yakında bilgisayara ek olarak başlıcam ayrıca kaliyi öğrenebilirsen birçok güvenlik duvarını delip geçebilcek kapasiteye ulaşabilirsin wifi hack vb.
Eğitim videosu ;

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yorumum biraz alakasız olabilir ama öncelikle bu tür konuları lütfen bilgisayar bölümüne açın ayrıca bu amacın biraz nasıl desem ergence bişeymiş gibi geldi ama haklının yanında duracaksan ne mutlu sana ayrıca kali yi öneririm merak salmıştım kurucam yakında bilgisayara ek olarak başlıcam ayrıca kaliyi öğrenebilirsen birçok güvenlik duvarını delip geçebilcek kapasiteye ulaşabilirsin wifi hack vb.
Eğitim videosu ;
Eğitimin 2. videosuna kadar izledim, tamam... Eskiden kurmuştum, açtığımda dıııııt diye bir ses geldi, korktum. Acaba açarsam eğer, ucunda ölüm var mı? :D

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Lütfen linux distrolarını bir hek aracı gibi görmeyin aynı şeyi windowsda bile yapabilirsiniz, tabi internettiniz yettiği sürece
Ek olarak internetten video izleyerek yapacağınız şeyler silahın şarjörünü çıkartıp düşmana atmak gibi birşeyden öteye geçemez
Her programın protokolüne özel saldırmanız lazım
En basitinden minecraftı ele alırsak tcp üzerinden uzun bir handshake istiyor ve handshake timeout süresi 4 saniye civarlarında
Sunucu ayarlarında ip başına 4 bağlantı gibi küçük sayılar olsada gerçek hayatta 20 bin bağlantıya kadar çıkabiliyor (Handshake dahil değil)
Bu 20 bin bağlantıyla handshake yapmaya çalışıp sunucuyu çok güzel zorlayabilirsiniz
Yada tcp exhaustion deneyip açabileceğiniz kadar bağlantı açıp handshake kadar olmasada etkili bir şekilde yük bindirebilirsiniz :(
Tabi trafik konusuna gelirsek tcp exhaustion daha verimli oluyor

Ek olarak bu işlere başlamadan önce en basitinden datagram ve stream farkını öğrenmeniz gerekiyor, sonrası için ingilizcenizi çalıştırmanız gerekli
Bu tür kaynakların hiçbiri türkçe olarak mevcut değil

Tabi şarjörü fırlatmak istiyorsanız hayalinizin yetmeyeceği kadar türkçe rehber var

BattleDragon14

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen linux distrolarını bir hek aracı gibi görmeyin aynı şeyi windowsda bile yapabilirsiniz, tabi internettiniz yettiği sürece
Ek olarak internetten video izleyerek yapacağınız şeyler silahın şarjörünü çıkartıp düşmana atmak gibi birşeyden öteye geçemez
Her programın protokolüne özel saldırmanız lazım
En basitinden minecraftı ele alırsak tcp üzerinden uzun bir handshake istiyor ve handshake timeout süresi 4 saniye civarlarında
Sunucu ayarlarında ip başına 4 bağlantı gibi küçük sayılar olsada gerçek hayatta 20 bin bağlantıya kadar çıkabiliyor (Handshake dahil değil)
Bu 20 bin bağlantıyla handshake yapmaya çalışıp sunucuyu çok güzel zorlayabilirsiniz
Yada tcp exhaustion deneyip açabileceğiniz kadar bağlantı açıp handshake kadar olmasada etkili bir şekilde yük bindirebilirsiniz :(
Tabi trafik konusuna gelirsek tcp exhaustion daha verimli oluyor

Ek olarak bu işlere başlamadan önce en basitinden datagram ve stream farkını öğrenmeniz gerekiyor, sonrası için ingilizcenizi çalıştırmanız gerekli
Bu tür kaynakların hiçbiri türkçe olarak mevcut değil

Tabi şarjörü fırlatmak istiyorsanız hayalinizin yetmeyeceği kadar türkçe rehber var
Merhabalar, öncelikle bu mesajınız için size teşekkür ederim. :)

İlk olarak o Türklerin çektiği, saçma sapan, yok Anonymous DoSer miş, yok efendim Loic miş... O tür programlara kanmama olgunluğuna geldiğimi düşünüyorum. Windows'tan bir yere kadar işlev yapabilirsiniz, Linux açık kaynaklıdır. Benim bildiğim kadarıyla. İngilizce konusunda, yapabileceğim kadar :)

Datagram ve Stream demişsiniz, onlar nedir? Farkını nasıl öğrenebilirim?

Saldırı yapacaksam, yapabilirsem, TCP üzerine yapacağım. Bir arkadaşım, 1025 portunu önermişti, o nedir, biliyor musunuz?

Vienicome

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Merhabalar, öncelikle bu mesajınız için size teşekkür ederim. :)

İlk olarak o Türklerin çektiği, saçma sapan, yok Anonymous DoSer miş, yok efendim Loic miş... O tür programlara kanmama olgunluğuna geldiğimi düşünüyorum. Windows'tan bir yere kadar işlev yapabilirsiniz, Linux açık kaynaklıdır. Benim bildiğim kadarıyla. İngilizce konusunda, yapabileceğim kadar :)

Datagram ve Stream demişsiniz, onlar nedir? Farkını nasıl öğrenebilirim?

Saldırı yapacaksam, yapabilirsem, TCP üzerine yapacağım. Bir arkadaşım, 1025 portunu önermişti, o nedir, biliyor musunuz?
Moderatörler gelmeden diye başlayacak olursam
Windows ve Linuxda bu konudaki en büyük fark raw socket desteği, windows raw socket desteğini XP SP1de kesti ve raw socket olayını kullanmak için ek kütüphaneler kullanman gerekiyor
Raw socket olayını aşırı basit bir şekilde anlatacak olursam bütün paketi kendin yazıyorsun ve kaynak ip kısmını değiştirebiliyorsun
Bunu hem windows (kütüphane ile*) hemde linux yapabiliyor fakat windowsda kütüphane yeterince verimli çalışamıyor

Datagram ile stream farkı ise,
Datagram udp türü paketlerin hepsidir, 2 makina arasında bir bağlantı kurulmaz, paketin gidip gitmediği kontrol edilmez, bu yüzden tcpye göre daha hızlı olabiliyor
Stream ise tcp türü paketler, 2 makina arasında tcp üzerinden bir şey aktarılması için bir bağlantı açılması gerekiyor, gönderilen ve alınan her paket bildiriliyor
Yani karşı taraf paketi aldığını belirtene kadar belirli süre aralığında paket gönderilir

Stream ile datagram paketler bir birleri ile alakasızdır, yani standart minecraft portuna yapacağınız udp saldırı ancak router ve sistemi zorlar
O yüzden minecraft için tcp kullanman gerekiyor, sunucuya bağlanmak için kullandığın portu kullanacaksın saldırılarında

BTR5de mevcut olan bir program var muhtemelen Kali içindede vardır hping3 adında, o programla tcp syn olayını deneyebilirsin
Yukarıda bahsettiğim 3 aşamalı handshakein 1. paketini rasgele kaynak ipler ile gönderebilirsin ama bağlı olduğu internet sağlayıcısının öyle birşeye izin vermesi gerekli

Daha fazla detay için pm :(