Minecraft 1.9 Yaşadığım İki İlginç Olay LÜTFEN CEVAP VERİN

karavana003

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar bunu yazarken şaka yaptığımı veya troll amaçlı olabileceğinizi düşünebilirsiniz bende olsam belki o şekilde düşünürüm ama bu iki olayı cidden yaşayan başka varmı bilmek istiyorum
İlk yaşadığım ilginç olay
Şerit madenciliği yaparken yaşadım bu olayı 1 saat boyunca 12. katta full maden yaptım yağmur yağıyordu herhalde oyunda ve yukaru çıktığımda evim darmadağın yarısı gitmiş yarısı kalmış haldeydi malesef ss alamadım
Amam ikinci olayı ss alabildiğim kadar aldım oyunda build yapıyordum ve oyunda geceydi yağmur yağamıyordu ama şimşek çaptı ve 4,5 tane atlı iskelet ortaya çıktı bildiğim kadarıyla bunlar sadece komutla çağırabildiğimiz artlar diye biliyorum ama yemin ederim hiç komut kullanmadan şimşek çaptı ve etrafta bunlar oldu resimleri bunlar iki kez çarptı şimsek ilkinde ss alamadım ama ikinci kez olduğunda iskeletleri öldürmüş şaşkınlıkla nasıl olduğuna bakıyordum ki yine karşıma çıktılar
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
ss'i bu
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bu gayet normal bir olay. Mc de zombi at ve iskelet at bulunuyor. Ancak ben komutla çağırılabiliyorlar diye biliodum -_-

karavana003

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bu gayet normal bir olay. Mc de zombi at ve iskelet at bulunuyor. Ancak ben komutla çağırılabiliyorlar diye biliodum -_-
Doğru komutla çağırılıyor bunlar ama komut kullansam burda böyle bir şey yazmam yani bir anda şimşek çarpmasıyla oluştukları için başka kişilerinde başına gelen yada böyle bir şey varmı diye burda paylaşmak istedim

Jakinda

Blind Bandit
En iyi cevaplar
7
İlla iskelet at komutla çağırılacak diye bir şey yok. 1.9 özelliği bu.Bir iskelete şimşek çarparsa iskelet atın üstünde büyülü kasklı bir iskelet çıkıyor yani iskelet at binicisi.O gayet normal bir şey ama ilk söylediğini bilemiyorum.

karavana003

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
İlla iskelet at komutla çağırılacak diye bir şey yok. 1.9 özelliği bu.Bir iskelete şimşek çarparsa iskelet atın üstünde büyülü kasklı bir iskelet çıkıyor yani iskelet at binicisi.O gayet normal bir şey ama ilk söylediğini bilemiyorum.
1.7 den beri mc oynuyorum ama ilk defa 1.9 da başıma böyle bir olay geldi önceden varmıydı yoksa benmi iilk defa gördüm

Poyro

Super Smash Brothers for Nintendo Switch
En iyi cevaplar
0
2. olayın adı skeleton traptir ve oyuna 1.9'da eklenen birşeydir sorun yok.
1. olayın bug olduğunu ummakla yetiniyorum :|

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teori bulunduracağım da
Darmadağın olan evini hangi blockla yaptığını sorabilir miyim ?
Full yanacak bir block muydu ? .
Veya eğer yarısı yanmayan blocktan yarısı yanan blocktansa Yanmayan blocklarda yok olmuşmuydu ? .
____
Eğer full yanaacak bir blocksa belliki yağmur yağarken şimşek çakar alev alır.
Yarısı yanan yarısı yanmayan blocksa ve yanmayanlar duruyorsa dediğim teori bence doğrudur. Ama yanmayan önreğin cobblestone da yok olmuşsa evinden o zaman sıktını. Nedenini bilemem.
_
Atlı matlı olayı zaten söylediler onu açıklamama gerek kalmadı :ci:

Son düzenleme:

Camon32

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teori bulunduracağım da
Darmadağın olan evini hangi blockla yaptığını sorabilir miyim ?
Full yanacak bir block muydu ? .
Veya eğer yarısı yanmayan blocktan yarısı yanan blocktansa Yanmayan blocklarda yok olmuşmuydu ? .
____
Eğer full yanaacak bir blocksa belliki yağmur yağarken şimşek çakar alev alır.
Yarısı yanan yarısı yanmayan blocksa ve yanmayanlar duruyorsa dediğim teori bence doğrudur. Ama yanmayan önreğin cobblestone da yok olmuşsa evinden o zaman sıktını. Nedenini bilemem.

_
Atlı matlı olayı zaten söylediler onu açıklamama gerek kalmadı :ci:
yalnız yazı öyle bi fonttaki okuyamıyorum değiştir :/