Yardım Edermisiniz [Spawn Egg] 1.8.9

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Canlıları yumurtalar ile çağırmak istiyorum. Ancak sıkıntı çağırmada değil , sıkıntı eşyalarda. Şöyle anlatayım:
give @p spawn_egg 1 54 {Equipment:[{id:1,Count:1},{},{},{},{}],DropChances:[2f,2f,2f,2f,2f],display:{Name:TEST}}
Normalde /summon ile yaparsam hiçbir sıkıntı olmuyor eşyalarda. Ancak işi yumurta ile yapmaya kalktığımıda zombie de zırh yada elinde eşya olmuyor ve düşmüyor. Ancak adı görünüyor. Yardım edin lütfen :(

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Yanlış hatırlamıyorsam 1.8 de Spawn Egg ile böyle bir şey yapmak münkün değildi direk komut ile alınan tarzında fakat farklı yolları var örneğin;
Birde Şu var 1.9 için

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yanlış hatırlamıyorsam 1.8 de Spawn Egg ile böyle bir şey yapmak münkün değildi direk komut ile alınan tarzında fakat farklı yolları var örneğin;
Birde Şu var 1.9 için
İlk video için saol. Artık onu kullanıcam napayım. Eğer yoksa.

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
İlk video için saol. Artık onu kullanıcam napayım. Eğer yoksa.
Pek yanlış bilgi vermeyeyim ortalama 1 - 1.5 yıldır pek takip etmiyorum belki vardır başka bilen arkadaşlar varsa onlarında yorumlarına bak veya internetten daha de detaylı araştırma yap.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Bu sitede ayarladıktan sonra spawn egg komutunu veriyor
ama spawn egg'de böyle bir şey olması için 1.9 sürümünde olması gerek.

ByAehn

Lhaewion Reveth
Süper Üye
En iyi cevaplar
0
Skript ile yapılabilir aslında.Mesela yumurtaya sağ tıkladığında açıklamasını kontrol ettirirsin.Açıklamada deri zırh yazıyor ise deri zırh giydirir gibi.