GroupManager İngilizce -_-

alpersiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
GroupManager İng Yetki Yok
1.8.8 de kullandıgımda sıkıntı olmuyordu ancak spigot açtıktan sonra /pl gibi komutlar girince ingilizce uyarı veriyor nereden türkçeleştireceğimi bulamadım ki essentials full türkçe 1.8.8 de HideAndCustomPlugins pluginini kullanıyordum op pl tarzı komutlara istedigim mesajı verdirtiyordum şimdi bu pluginde çalışmıyor sanırım çözümü nedir bunun -_-

Dediğim uyarı:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
HideAndCustomPlugins bozulmuş olabilir, onun yerine hem hileleri hem de komut açıklarını önleyen NoCheatPlus kullanılabilir.
Plugins > NoCheatPlus > config > 45. Satır >

Kod:
protection:
  plugins:
    hide:
      active: true
      nopermission:

message: '&4Bu komut yasak.' # Bu kısımdan değiştirebilirsiniz. Mesajı ' ' işaretleri arasına yazmayı unutmayınız.

alpersiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
No Cheat Plus garip garip sürekli uyarı veriyor diye sildim tekrar yükleyip deniyim ondan kaynaklanıyor olabilir

Zariarius

People will destroyed when they kill each other...
En iyi cevaplar
0
No Cheat Plus garip garip sürekli uyarı veriyor diye sildim tekrar yükleyip deniyim ondan kaynaklanıyor olabilir
Ben Plugin Denemek İçin Kendime OP Vermeyi Unutuyorum. Bu Komutlarıda Kullanamıyorum. Galiba OP Degilsin O Yüzden Baska Bır Alternatif Cevabım Yok
(Yani Aynı Mesajı Alıyorum . )

alpersiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dostum aynen bilerek opluktan çıkıyorumda zaten amacım hatayı türkçeleştirmek anlatabildimmi ama zaten geçti No Cheat Plus'ı tekrar indirdim sorun çözüldü şimdilik başka sorunum var :D

HideAndCustomPlugins bozulmuş olabilir, onun yerine hem hileleri hem de komut açıklarını önleyen NoCheatPlus kullanılabilir.
Plugins > NoCheatPlus > config > 45. Satır >

Kod:
protection:
  plugins:
    hide:
      active: true
      nopermission:

message: '&4Bu komut yasak.' # Bu kısımdan değiştirebilirsiniz. Mesajı ' ' işaretleri arasına yazmayı unutmayınız.

Başka Konu Açmadan Söyleyim Belki Moderatör Arkadaşımız Görür dedim Dostum Bu ClearLagg Ne Yapsam ne Etsem İngilizce Haline geri dönüyor yav :s türkçe karakter kullanmıyorum -_- çıldırdım yok olmuyor ! varmı bir yöntemi ?

Zariarius

En iyi cevaplar
0
Dostum aynen bilerek opluktan çıkıyorumda zaten amacım hatayı türkçeleştirmek anlatabildimmi ama zaten geçti No Cheat Plus'ı tekrar indirdim sorun çözüldü şimdilik başka sorunum var :D

Başka Konu Açmadan Söyleyim Belki Moderatör Arkadaşımız Görür dedim Dostum Bu ClearLagg Ne Yapsam ne Etsem İngilizce Haline geri dönüyor yav :s türkçe karakter kullanmıyorum -_- çıldırdım yok olmuyor ! varmı bir yöntemi ?
Dosyalarını Bir Yere Yükleyip Link Atarmısın Bana ?

alpersiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Atmama ne gerek varki yanlış yaptığım biryer varsa söyle buyur :

Reset attıktan sonra tekrar ingilizce oluyor config..

alpersiz

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Config.yml İçindekileri Kopyalayıp
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Sitenin Sol Kutucuguna Yapıstır. Daha Sonra Sağ Kutucukta Ne Çıkıyorsa Kopyala Bana At.
yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim ama başka bir yol buldum sorunu çözmek için demekki yazdığım yazılarda sorun yokmuş direk Clearlag.jar dosyasının içindeki confiği editledim birdaha ing olamadı :D

Zariarius

En iyi cevaplar
0
yardımcı olmaya çalıştığın için teşekkür ederim ama başka bir yol buldum sorunu çözmek için demekki yazdığım yazılarda sorun yokmuş direk Clearlag.jar dosyasının içindeki confiği editledim birdaha ing olamadı :D
Hmm . Yardım Edebilseydim Keske .
İyi Forumlar...