Kardeş ne alaka anlamadımHz Muhammed
Güzel oynamışlarBöyle bir şey arıyorsan Mount&blade warband - persisent world oynamanı tavsiye ederim. Türk serverleri mevcut tam bir rpg oyunu. Yani sana şukadar diyim, chat'de bile insanlar rol yapıyor en son 2 ay önce falan oynamıştım herif beni hapse atmıştı :/. Oyunun mekanikleri rezalet yani hiçbir mekanik yok fakat rol ile yapmak çok daha zevkli oluyor. Ayrıca guild'lere katılırsan çok fantastik savaşlar yapabilirsin. Benim en son yaptığım savaş çok ilginç'di. Kalemiz bir köprüydü, geçenlerden ücret alıyorduk, iki tarafımızda denizlerle kaplıydı. Adını hatırlayamadiğim bir guild bize savaş açmıştı. Öncelikle bir gemi geldi denizden tabi biz bi tırsmıştık sonra kalenin arka tarafından en az 30 kişilik bir ordu gelince geminin fake olduğunu anladık. İşte biz bunlarla çatışıyoduk sonra birden bir şey oldu herifler köprünün yanina merdivenleri kurmuş yukarı tırmanıyorlar !?. Dedik ne ara geçtiniz siz oraya. Sonra anladık ki o fake sandiğimiz gemide 1-2 kişi varmış. Herifler yandan bi girdi zaten heriflerin ordusu bizimkinin 2 katı ağzımıza ettiler
. Kısaca rpg istiyosan m&b warband - pw oyna. Ayrıca oyun türk yapımı.
rpg dedi arkadas...McAnka die survival server var girebilirsin bende var yazıo