İstek texture packiniz varsa belirtin

BlackFigtherTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Ben texture packlerle 1-2 yıldır uğraşıyorum ve pvp ağırlıklı yapıyorum packleri. Kişisel Texture packler yapmaya karar verdim ve istek gelirse bir youtube kanalı açıp orda speedart şeklinde kaydedebilirim yaptıklarımı

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Atherys Ascended V3.2

Bu texture pack gibi bir texture pack yapabilmen mümkün mü? (1.8.8 için) (Bu arada demek istediğim biraz orta çağ temalı vb.)

BlackFigtherTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadas internetten buldugu fotolarla yapiyormus diger turlu uzun surdugu icin ^_^
sıfırdanda çizebilirim veya dosyayı editleyebilirim fakat uzun sürüyor 2 yıılık tecrübe ile söylüyorum arkadaşım.

Atherys Ascended V3.2

Bu texture pack gibi bir texture pack yapabilmen mümkün mü? (1.8.8 için) (Bu arada demek istediğim biraz orta çağ temalı vb.)
skype verirsen detaylı konuşabiliriz.

Atherys Ascended V3.2 packini 1.8.8 e mi uyarlıyayım ?

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
skype adını bana bir şekilde ulaştır dostum.

bu arada başka bi arkadaşa kendim editliyorum ona özel bir pvp pack yapıyorum internete takılma yani sen beyzbol sopası istedin onu çizmek yerine kolaydan gittim
Sırt cantasi texturesini benden istedin. Ben bilmiyor muyum netten bulmayi ? :(

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
sıfırdanda çizebilirim veya dosyayı editleyebilirim fakat uzun sürüyor 2 yıılık tecrübe ile söylüyorum arkadaşım.
2 Yıllık tecrübe edinmişliğin var. Peki şuana kadar adam akıllı bir çalışman varmı ?
Şu " Pvp Resource Pack vX.X " tarzında resource pack editleyenler gibi 88 farklı packten birşeyler alıp bir pack ortaya koyarak ona isim verenlerdensen hiç böyle bir konu açmana gerek yoktu.

BlackFigtherTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
2 Yıllık tecrübe edinmişliğin var. Peki şuana kadar adam akıllı bir çalışman varmı ?
Şu " Pvp Resource Pack vX.X " tarzında resource pack editleyenler gibi 88 farklı packten birşeyler alıp bir pack ortaya koyarak ona isim verenlerdensen hiç böyle bir konu açmana gerek yoktu.
ben toplama yapmıyorum ben direk minecraftın orjinal texture'lerini editliyorum

Sırt cantasi texturesini benden istedin. Ben bilmiyor muyum netten bulmayi ? :(
dediğin gibi sırt çantasını backpacks moddan aldım fakat cizseydim veya chestplate'yi orda editlesesydim cok uzun sürerdi bunu anlamak istemiyorsun galiba ?

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evt arkads prfosynel tekstur pekci. Ucrt kbul etmyor cnku kendsnin yapmadgini oda blyir dimi appi?

dediğin gibi sırt çantasını backpacks moddan aldım fakat cizseydim veya chestplate'yi orda editlesesydim cok uzun sürerdi bunu anlamak istemiyorsun galiba ?
Uzun surmesi beni ilgilendiriyor mu saniyorsun ? Ben senden emek istedim.

BlackFigtherTR

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Evt arkads prfosynel tekstur pekci. Ucrt kbul etmyor cnku kendsnin yapmadgini oda blyir dimi appi?

ben profosyonelim demedim. ücret kabul etmiyor olmamda bunu hobi olarak yaomak. ben sana oturup çantayla beyzbol sopası çizmek yerine daha iyisini kullanmak istedim. ve seçme hakkı seninde ben sana sordum çizeyim mi yoksa netten mi alayım diye uzun sürer dediğim an backpacks modundan alabilirsin dedin. eksik anlatma

istersen çizimlere başlayayım ? vakit sıkıntın yoksa

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
ben profosyonelim demedim. ücret kabul etmiyor olmamda bunu hobi olarak yaomak. ben sana oturup çantayla beyzbol sopası çizmek yerine daha iyisini kullanmak istedim. ve seçme hakkı seninde ben sana sordum çizeyim mi yoksa netten mi alayım diye uzun sürer dediğim an backpacks modundan alabilirsin dedin. eksik anlatma

istersen çizimlere başlayayım ? vakit sıkıntın yoksa
Ekran goruntusu atar misin ? Iftira atmadan once kanit sun.