QUADRA KİLL ! Mİnecraft PvP Kapışmaları #1

KanKalaR312

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
,
Merhaba arkadaşlar bir videoda daha sizlerle birlikteydik. Lütfen ABONE olmayı ve LİKE atmayı unutmayın.
HexaPackV1:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Facebook:

İnstgram:

GameKingTr59

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Dostum o kadar iyi oynamıyorsun. Her adam öldürdükten sonra gg demesen olmayacak mı ? Adama diyorsun ki neden yanmıyorsun. Sen adamı yakabiliyor musun ? Bir bakıma da sunucunun rezaletini göstermişsin. Küfürler havada uçuyor. O video da adamlardan birisi hile idi. Block hit ile dalıyor demişsin.

tutkusina

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen Minecraft'ı LoL'e çevirmeyin. Quadra'nın hala latince olduğunu bilmeyen arkadaşlarımız var.

KanKalaR312

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Lütfen Minecraft'ı LoL'e çevirmeyin. Quadra'nın hala latince olduğunu bilmeyen arkadaşlarımız var.
Quadra yı ben sölemedim serverda yazıyor ölmeden 4 kill alınca yazıyor

Dostum o kadar iyi oynamıyorsun. Her adam öldürdükten sonra gg demesen olmayacak mı ? Adama diyorsun ki neden yanmıyorsun. Sen adamı yakabiliyor musun ? Bir bakıma da sunucunun rezaletini göstermişsin. Küfürler havada uçuyor. O video da adamlardan birisi hile idi. Block hit ile dalıyor demişsin.
Haklısın server ile ilgilenilmiyor ben zaten iyi oynuyorum demiyorum bence kötü oynuyorum adamı yakamadığımda doğrudur minecraft ı bırakmmıştım tekrar başladım ben eskiden çok iyi fns kullanırdım herkes switch falan derdi çoğunlukla herkesi yakabiliyodum o yüzden biraz alışkanlık oldu yani fns ile birini yakamayınca anormel bi durummuş gibi geliyo yorumun için sağol bu arada video ya 1 dislike gelimş sanırım sen atmışsın geri çekersen sevinirim çünkü i3 işlemci ile render yapıyorum ve upload ta biraz uzun sürüyor yani emek var.

CowboyBebopTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
1
OO PLUGİNLERE BAKSANA ALEYKÜMSELAM YAZIYOR :ASDADSa Kardeş çok güldüm öncelikle keyifli bir video olmuş. Ancak hem sunucunun kötü oluşu hemde senin rezalet oynaman videoyu çekilemez bir hale getirmiş. i3 işlemci ile Render yapmamak istiyorsan yeni bir PC alabilirsin. Videonu izlerken adamı yakamama kısmına güldüm yalan yok. Ama onun haricinde oynayışın veya sunucu hiç kaliteli ve güzel değil.

KanKalaR312

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
OO PLUGİNLERE BAKSANA ALEYKÜMSELAM YAZIYOR :ASDADSa Kardeş çok güldüm öncelikle keyifli bir video olmuş. Ancak hem sunucunun kötü oluşu hemde senin rezalet oynaman videoyu çekilemez bir hale getirmiş. i3 işlemci ile Render yapmamak istiyorsan yeni bir PC alabilirsin. Videonu izlerken adamı yakamama kısmına güldüm yalan yok. Ama onun haricinde oynayışın veya sunucu hiç kaliteli ve güzel değil.
Haklısın pek iyi oynamıyorum sunucu kötü belki iyi bi sunucu olsa daha iyi olur bi dahiki bölümde değiştirecem bu arada kötü oynuyo olabilirim ama bence rezalet değil:)

amacım zaten sizi eğlendirmek

Kronik2143

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Latincede quadra diye bir kelime yok diye biliyorum. 4 olarak soyluyorsan dortte tetra idi sanirsam.
Aynen quadra sanırım "4 te 4" ün anlamı ;
1-mono
2-di
3-tri
4-tetra
5-penta
6-hekza
7-hepta
8-okta
9-nona
10-deka
Ayrıca video hakkında videolarını sade bir şekilde yani texture pack sız çekmeni öneririm.

KanKalaR312

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen quadra sanırım "4 te 4" ün anlamı ;
1-mono
2-di
3-tri
4-tetra
5-penta
6-hekza
7-hepta
8-okta
9-nona
10-deka
Ayrıca video hakkında videolarını sade bir şekilde yani texture pack sız çekmeni öneririm.
texture pack ile daha hoş görünüyor bence ama tavsiyeniz değerlendirelecektir.