Saol 1.9 Da Denicem Umarım ÇalısırOlabilir. Ben bunu zaten bilmeyenler için yaptım. hiçbir yerde doğru düzgün açıklaması bulunmuyor. Yapamayanlar için yararlı olur diye düşündüm.
KONU GÜNCEL+++
Kardes Config Değistiriyorum sw ye restart atıyorum ama benim yazdıklarımı kaydetmyor yine eskisine dönüyorKONU GÜNCEL+++
Hatayı düzelttim birazdan upload edicem. Bildirdiğin için teşekkür ederimSaol 1.9 Da Denicem Umarım Çalısır
Kardes Config Değistiriyorum sw ye restart atıyorum ama benim yazdıklarımı kaydetmyor yine eskisine dönüyor
Kardes yok inmiyor :'( Sorun VarHatayı düzelttim birazdan upload edicem. Bildirdiğin için teşekkür ederim
Edit: Upload ettim:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
İndirince Zararlı Siteye Yönlendirdi fln diyo yeni bir indirme sitesi yaparsa svnirimLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Kardeşim o hata chrome un verdiği bir güvenlik hatasıdır, "sakla" tuşuna basarsan başarıyla bilgisayarına iner. Korkma virüs falan yokİndirince Zararlı Siteye Yönlendirdi fln diyo yeni bir indirme sitesi yaparsa svnirim
Hatayı düzelttim birazdan upload edicem. Bildirdiğin için teşekkür ederim
Edit: Upload ettim:Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Ben sadece üstteki linki düzelttim. Dosya benim değil.
Zorunlu komut oyuncuya komut girdirir oyuncunun yetkisi yoksa çalışmaz.zorunlu komuta /mv tp world yazdım giriş yapınca ışnlamıyor
peqi nasıl lobiye ışınlatcazZorunlu komut oyuncuya komut girdirir oyuncunun yetkisi yoksa çalışmaz.
peqi nasıl lobiye ışınlatcaz
Oyuncuya gerekli yetkiyi vericeksin veya sonraki güncellemede konsol a komut girdirme özelliğini ekleyebilirim.peqi nasıl lobiye ışınlatcaz
edit:ben opum
: D