Canım Sıkılıyor Yapılacak İş Önerin

Tros

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Son zamanlarda hiçbir şeyden zevk almamaya başladım.Oyun,kitap,PC, forum,film hiçbir şey istemiyor canım.Bana kolay ulaşabileceğim uğraş önerir misiniz?

Epistomoloji

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
sıkmayacak türden fantastik bir kitap okumanı öneririm. (harry potter, percy jackson serileri gibi)

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hani hem param olsa hem canım sıkılsa giderim kokoreç alırım ondan sonra gelir steamden çok fazla eğlenebileceğim uzun zaman bırakmayacağım bir oyun alır oynardım. Ama nerdee zibilyon milyar borc varken zor biraz :ci:
_
Onun dışında hem paran yoksa hemde acayip için sıkılıyorsa olabilecek şeylerden yararlanmalısın ve crack şeyler önermiyorum. Gerçi sadece oyunda olmayabilir.
Eğer kafanda böyle yazılım öğrenme (örnek veriyorum) gibi bir düşüncen varsa şimdiden başlayabilirsin. Yavaş yavaş yazada yaklaşıyoruz artık her yer çok kabarık olmaya başlayacak. Bu senin yararına olur.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Benimle site işleriyle ilgilenebilirsin.
Bu arada bu mesajı okuyanlar; ortak arıyorum.

Jacops

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Kolay bir şey yoktur.
Olsaydı söylerdim ama maalesef yok.

Tros

Marangoz
En iyi cevaplar
0
bol bol zkript yaz
Tipim değil :D
Hani hem param olsa hem canım sıkılsa giderim kokoreç alırım ondan sonra gelir steamden çok fazla eğlenebileceğim uzun zaman bırakmayacağım bir oyun alır oynardım. Ama nerdee zibilyon milyar borc varken zor biraz :ci:
_
Onun dışında hem paran yoksa hemde acayip için sıkılıyorsa olabilecek şeylerden yararlanmalısın ve crack şeyler önermiyorum. Gerçi sadece oyunda olmayabilir.
Eğer kafanda böyle yazılım öğrenme (örnek veriyorum) gibi bir düşüncen varsa şimdiden başlayabilirsin. Yavaş yavaş yazada yaklaşıyoruz artık her yer çok kabarık olmaya başlayacak. Bu senin yararına olur.
Param var ama sıkılıyorum.Yazılım biliyorum zaten,ekibim lysye çalışıyor oyun yapamıyoruz şu an.Kendi başımada modelleme zor oluyor.
Benimle site işleriyle ilgilenebilirsin.
Bu arada bu mesajı okuyanlar; ortak arıyorum.
PHP HTML ASP.NET BİLMİYORUM
Sıkıcı
Sıkıcı
Kolay bir şey yoktur.
Olsaydı söylerdim ama maalesef yok.
Ulaşması kolay olan :D

LordOfStrategy

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Dışarı çık dolan,ama hep aynı yerlerde değil.Bilmediğin yerlerde bisikletle yoksa yürüyerek dolaş.