-----------------------------------------Hakkımızda-------------------------
EndCastle Olarak Türkiye 1.9 Faction Sunucuyla Karşınızdayız.Yapımı Devam Etmekte Olan Hub Sunucumuz Kısa Bir Sure Sonra Sizlerle Birlikte Olacaktır. Kısaca ben sunucumda küfür ve argo kelimeler sevmem ve edenlerlede aram hiç iyi değildir.Beni Tanıyanlar huyumu bilir.Sunucuyu 1.7 ve 1.8 olarak açmıştım ama Son anda aldığım kararla 1 aylık uğraş sonunda 1.9 u tamamlamış bulunmaktayım . Serverımızın tüm pluginleri Tarafımdan özenle şeçilerek test edilerek oluşturulmuştur.Map Tasarımı bana aiittir. Serverımız full Emek Factiondur. Serverımızda Bulunan ve Satılan tüm İtemler ve VIP ler Sadece sizler için Serverın Gelişmesinde ve Daha ileri düzeye çıkabilmesi içindir.Biz bu serverdan Kar etmek amaçlı değil sadece eğlenmek ve sizlere zevkli bir oyun sunmaktır amacımız.Serverımız Geçici değildir Kalıcıdır.Konununda başında belirttiğim gibi Sunucumuz Hub için hazırlık yapıyor onun için kapanması imkansız gibi. Sizlerden Gelen İstek ve Şikayetleri Değerlendirecek Olup Size Keyifli ve Daha İyi Zaman Geçirmeniz İçin Elimizden Geleni Yapacağız.Herkesin bir kusuru vardır eğer eksiklerimiz ve kusurumuz varsa şimdiden affola.Herkese İyi Eğlenceler.
---------------------------------Server Bilgilerimiz-------------------------
Sunucu İP : endcastle.batihost.com
Sunucu İsmi : ENDCASTLE (SonKale)
Server Türü : Hayatta Kalma Survival Sunucu
Server Sürümü : 1.9
Kurucu İsmi : FatihTR
Slot : 100+
Hosting Şirketi : BATIHOST
Server Türü : Hayatta Kalma Survival Sunucu
Server Sürümü : 1.9
Kurucu İsmi : FatihTR
Slot : 100+
Hosting Şirketi : BATIHOST
----------------------------------------İLETİŞİM----------------------------Skype : FatihTR28
-----------------------------------KURALLAR---------------------------------
Sunucu İçerisinde Küfür Etmek Birbirinizi Aşağılamak Kesinlikle Yasaktır!!!
Serverda Gözümüzden Kaçan Bugları Kendi Lehinize Kullanarak Faydalanmak Yerine Bize Bildirerek Ödül Alabilirsiniz.
Serverımızda Kapıdan geçme bugu yapıp, kapıdan geçenlerin her geçişinde -20k parası ve -50 öldürmesi silinecektir.
Pvp atarken kill aura gibi vb modlar kullananların -100 Öldürmesi ve 30k parası silinecektir, ve 10 saat jaile atılacaktır.
Kurallarımıza Uydugunuz Sürece Bizlerde Sizler İçin Elimizden Geleni Yaparız.
Serverda Gözümüzden Kaçan Bugları Kendi Lehinize Kullanarak Faydalanmak Yerine Bize Bildirerek Ödül Alabilirsiniz.
Serverımızda Kapıdan geçme bugu yapıp, kapıdan geçenlerin her geçişinde -20k parası ve -50 öldürmesi silinecektir.
Pvp atarken kill aura gibi vb modlar kullananların -100 Öldürmesi ve 30k parası silinecektir, ve 10 saat jaile atılacaktır.
Kurallarımıza Uydugunuz Sürece Bizlerde Sizler İçin Elimizden Geleni Yaparız.
Sunucumuzda Asla ve Asla Hileye yer yoktur Denemeyiniz.
------------------------------------AMACIMIZ--------------------------------
Türkiyede, Faction 1.9'un gerçek zevkini ve anlamını öğretebilmek ve Küçük büyük Tüm Oyuncuların zevk alarak oynayabileceği Küfürsüz ve Aile Ortamı yaratarak Faction'u Size Tatdırmaktır.
Oyun İçerisinde Satılmakta Olan Vip Parası ve Diğer Enchli Ürünlerin Tamamının Parası Serverın Gelişimi ve Özelliklerin Artması için Kullanılmaktadır.
Amacımız Siz Değerli Oyun Severlere Uzun Ömürlü bir Faction Serverı Hazırlamak ve Çok Daha İleri Seviyelere Gelerek Oyuncularımızın Tüm İsteğini Karşılayacak Konuma Kadar Getirmektir.Server İçerisinde Emek verilen Tüm Yapıların Korunması için ve Onlara Zarar Gelmemesi İçin Sunucumuzda Kesinlikle Sıfırlama Olmayacaktır. Olmaması İçinde Elimizden Gelei Yapacagız
Eğer Sizde Bizde Katılarak Bizimle Bu Yolda Yürürseniz
Eminizki Hep Birlikte Daha İyi Konumlara
Birlikte Getirecegiz.
Türkiyede, Faction 1.9'un gerçek zevkini ve anlamını öğretebilmek ve Küçük büyük Tüm Oyuncuların zevk alarak oynayabileceği Küfürsüz ve Aile Ortamı yaratarak Faction'u Size Tatdırmaktır.
Oyun İçerisinde Satılmakta Olan Vip Parası ve Diğer Enchli Ürünlerin Tamamının Parası Serverın Gelişimi ve Özelliklerin Artması için Kullanılmaktadır.
Amacımız Siz Değerli Oyun Severlere Uzun Ömürlü bir Faction Serverı Hazırlamak ve Çok Daha İleri Seviyelere Gelerek Oyuncularımızın Tüm İsteğini Karşılayacak Konuma Kadar Getirmektir.Server İçerisinde Emek verilen Tüm Yapıların Korunması için ve Onlara Zarar Gelmemesi İçin Sunucumuzda Kesinlikle Sıfırlama Olmayacaktır. Olmaması İçinde Elimizden Gelei Yapacagız
Eğer Sizde Bizde Katılarak Bizimle Bu Yolda Yürürseniz
Eminizki Hep Birlikte Daha İyi Konumlara
Birlikte Getirecegiz.
-------------------------------RESİMLER------------------------
Not :
Arkadaşlar Lütfen Alım varmı diye sormayınız.Yetkili ihtiyacımız oldugunda önceliğimiz server içerisinde bulunan ve bilgisi iyi olan oyunculardan alınmatadır.
Emek verip oynarsak ve sen sunucuyu kapatırsan yada Sıfırlarsan ne olacak diye dert etmeyin . Kolay kolay kapatmam ben
En kısa sunucum 8 ay acık kalmıştır. Sıfırlama Asla yapmayı düşünmüyorum Surekli Yedek almaktayız.
Not :
Arkadaşlar Lütfen Alım varmı diye sormayınız.Yetkili ihtiyacımız oldugunda önceliğimiz server içerisinde bulunan ve bilgisi iyi olan oyunculardan alınmatadır.
Emek verip oynarsak ve sen sunucuyu kapatırsan yada Sıfırlarsan ne olacak diye dert etmeyin . Kolay kolay kapatmam ben