Moblar Arenası 1.8.X

Harita Hakkında Düşünceniz ?

• Güzel

Kullanılan: 1 25.0%
  • Şahane !

Kullanılan: 0 0.0%
  • İdare Eder

Kullanılan: 3 75.0%
  • Kötü

• Rezalet

• Harita yapmaya devam et

• Kullanılan toplam oy
    4

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Giriş
Hepinize saygılarımı sunuyorum. Öncelikle şunu söylemeliyim ki forumda yayınladığım ilk haritam. Daha önce paylaşacağıma dair bir konu yayınladım lakin haritanın aşırı uzun olması ve okul vaktinde olduğumuzdan dolayı yaza erteleme kararı aldım.
Haritanın içeriğini fazla geniş tutmak istemedim , basit bıraktım. Yapıya da aşırı önem veremedim. Yani biraz kaba oldu :/. Kusura bakmayın.

♋ Oynanış ♋
Oynanış hiç zor değil. Oyuna başladığınızda "Başlangıç Sandığı"ndan eşyaları alıyorsunuz. Orada tabelalar var. Tabelaları dikkatli okursanız çok rahat anlarsınız. Yaratıkları çağırmak için tabelaya sağ tıklamanız yeterli. Yaratıkları istediğiniz kadar çağırabiliyorsunuz.. Ana binanın üst katında köylüler bulunmakta. Eşya ve yemeği onlardan alıyorsunuz
Resimler

LİNK:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Not: Aceleyle açtım konuyu

Son düzenleme:

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eee, olmamış ki bu, hem biz çağırıyoruz hemde istediğimiz kadar...

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Eee, olmamış ki bu, hem biz çağırıyoruz hemde istediğimiz kadar...
Sizleri bir yere kapatıp elinize belli eşyalar verip küçük bir market ile onlarca dalga arasında bırakmak istemedim. Mobları istediğiniz kadar çağırabiliyorsunuz ve ayrıca üst katta köylüler var alışveriş için :). Oynadıysanız düşüncenizi alabilirmiyim ?

Prefer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sizleri bir yere kapatıp elinize belli eşyalar verip küçük bir market ile onlarca dalga arasında bırakmak istemedim. Mobları istediğiniz kadar çağırabiliyorsunuz ve ayrıca üst katta köylüler var alışveriş için :). Oynadıysanız düşüncenizi alabilirmiyim ?
Kalitesiz olduğunu düşündüğüm için oynamadım. Her mob survival haritasında'da alışveriş vardır.

shadowwfight

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
aslında market sistemi çok basit interneten komut bloğu ile yapımını bulabilirsin

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
aslında market sistemi çok basit interneten komut bloğu ile yapımını bulabilirsin
Market sistemi için bir sürü yol var biliyorum. Köylü yapmak daha iyi olur diye köylü yaptıydım. En son ejder yumurtası olan köylüde hata varmış kardeşim buldu :D. Yünü gamemode dan yada başka şekilde alın :). Basit bir harita kabul ediyorum :D.