Mojangtan Email Alamıyorum.

EmrErarslan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar öncelikle merhaba.Ben minecraft.netten aldıgım örginal premiuma ait epostaya mojangtan email gelmiyor.Açıkçası şöyle anlatayım.Ben sık sık capemi ve skinimi değiştiriyorum arada sırada çok değiştirince hesaba girmiyordu.Ben de modem resetleyip şifreyi değiştirip giriyodum.Dün skin 1 capemi 3 defa değiştirdim.Yine herzamanki gibi aynı taktiği yapıyım derken bu sefer mojantan email gelmez oldu.Forumda biraz araştırma yaptım gecikterme olur diyorlar.Arkadaşlar ne zaman açılır ne yapmalıyım daha email isteyimmi.Yoksa bekleyimmi bilgi sahibi olan arkadaşalr lütfen mesaj yazabilir mi ?.Şimdiden teşekkür ederim.

Kullanıcı0000

Donuts :3
En iyi cevaplar
0
Gecikmeler sürer. Serverleri yoğun olabilir bir müddet daha bekle. Sorun devam mojang.com sitesinden kendi üyeliğinin ayarlarını (email,şifre vs.) değişikliği yapabilirsin.

EmrErarslan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hesap değişiklerini nasıl yapayım ?.Hesaba giremiorumki.herkes gecikme vardır filan diyorda modem resetleyiyom pc kapatıyom olmuyo.Yine şifremi unuttum diyip email at diyom atıyor.Emaile gelmiyor.Çok sık cape ve skin değiştirdiğim için daha 1 2 gün bekler miyim ?

EmrErarslan

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Gecikmeler sürer. Serverleri yoğun olabilir bir müddet daha bekle. Sorun devam mojang.com sitesinden kendi üyeliğinin ayarlarını (email,şifre vs.) değişikliği yapabilirsin.
Peki bu beklemem süresi ne kadardır ?

3 aydır bekliyorum hala banada mail gelmedi :D
Hocam acaba mojang ile alakalı deil de mail Mojantan gelen mailleri falan engelliyor olabilir mi ? Yoksa mojang ile alakalı bir sıkıntımıdır ?

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Sürekli modeme reset atmak sağlıklı bir şey değil zaten. 2003'te pcden anlamayıp nette sorun var modem res ona res buna res yapılırdı. CCleaner ile temizlik yaptığınızda dns önbelleği temizleniyor zaten. Yavaşlık durumunda bunu yapınız. Bu e-posta olayıda sürekli hesap şifresini değiştiriyorsan. Mojang güvenlik açısından belirli bir süre mail kitlemiştir. Bu sistem steamdada mevcut. Zırt pırt parola değişmeyin.

Son düzenleme:

Aseff

Tarumar Mahlukat
En iyi cevaplar
0
9.5 aydır bekliyorum, gelir mi gelmez mi hiçbir fikrim yok...