YukarıBakanTost
YASAKLANDI
- En iyi cevaplar
- 0
Bir sorum olacak acaba New Nintendo 3DS XL normal 3ds oyunlarını mı kaldırıyor?Yoksa kendi oyunu mu var?
Çok sağolun araştıracağım.İnternetten baktım ama pek bir bilgiye ulaşamadım resmi sitesinde biraz araştırma yapmanı öneririm.
Çok sağolun teşekkür ederim.Sanırım buldum resmi sitesinde sık sorulan sorular bölümünde "Bununla eski oyunları oynayabilir miyim?" yazıyor, cevap olarak "Tabi ki tüm 3ds/2ds oyunlarını bu cihazda oynayabilirisin." demişler.
Yurt dışından getirtebilir. birçok site var internette.türkiyede el konsollarini bulmak zordur, satin alabilmen çok zor. Özellikle nintendo hiçbiryerde yok
Yurt içindende var birkaç sitede hemde sıfır. Tabi pahalı olmasa daha iyi olurdu.Yurt dışından getirtebilir. birçok site var internette.
Vergisiydi osuydu busuydu fiyat 2 katına çıkıyor tabi bir de dolar ve euro kuru uçmuşken tabi ki pahalı olması süpriz olmuyor.Yurt içindende var birkaç sitede hemde sıfır. Tabi pahalı olmasa daha iyi olurdu.
Genede yurt dışına güvenemiyorum yani yurt içinden alacağımVergisiydi osuydu busuydu fiyat 2 katına çıkıyor tabi bir de dolar ve euro kuru uçmuşken tabi ki pahalı olması süpriz olmuyor.
Yani tabi ki daha güvenli olur, ayrıca yurt dışından alırsan teknik destek almakta sıkıntı yaşarsın.Genede yurt dışına güvenemiyorum yani yurt içinden alacağım
Doğru söylüyorsun.Yani tabi ki daha güvenli olur, ayrıca yurt dışından alırsan teknik destek almakta sıkıntı yaşarsın.