konu taşınmıştır

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Açıkcası bukadar sade bir sunucunun pek oynayani çıkacağını sanmam. Minecraft çürüyüşe geçmiş bir oyun, kendi özü olan survival tek başına okadar da zevkli değil.

NinXia25

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Açıkcası bukadar sade bir sunucunun pek oynayani çıkacağını sanmam. Minecraft çürüyüşe geçmiş bir oyun, kendi özü olan survival tek başına okadar da zevkli değil.

Elbetteki böyle oynamak isteyenlerde çıkacaktır :) Tek başına? Multiplayer serveri beraber oynamak için açtım :)

Kovalski

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
0
Elbetteki böyle oynamak isteyenlerde çıkacaktır :) Tek başına? Multiplayer serveri beraber oynamak için açtım :)
Tek başınadan kastettiğim server çok sade. Detay yok normal bildiğimiz survival. Max 1 saat'de yapilabilecek bir şey bu yüzden kaliteli bir sunucu olucağını sanmıyorum. Böyle sade mc oynamak istediğimde hamachili kurarim genelde, çoğu kişide böyle yapiyodur muhtemelen. Fakat mod'lu bir server açsan [hexxit,texxit,bevo tech pack, direwolf] seve seve oyniyacak tonla kişi bulabilirsin.

firestud5

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Buildleri baya geliştirmek gerek diye düşünüyorum. Yani nekadar sade survival yapsanda buildler hoş olmalı. Ayrıca konuya biraz daha özen göstersen iyi olabilir.

NinXia25

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Etrafı kırıp zarar verecekseniz girmeyin şu servere! premium modunu kapattım şimdilik! Banlanacağını bile bile servere zarar veriyorsun amacın ne? Düzgünce oyun oynayacakları bekliyorum!

Server 24 saat açık. Servere girip şu sorular soruluyor bana ama hepsinin cevabını yazdım ben zaten :D

-tp,spawn ışınlanma yokmu?
evet yok ve her yere yürüyerek ulaşman gerek!

-Claim yok evimizi nasıl koruyacağız!
Worldguard ile herkese ev koruması arazi koruması hazırlıyorum. Claim yok çünkü claim olursa /home komutu ile ışınlanma olur ki bu benim serverimin prensibine aykırı :D

-İtem vermiyorum küfür ediyorsunuz :D bu bir emek serveri. kendin bulacaksın eşyanı ve kendin kuracaksın evini :D
ben sana serverimi açtım işte :D daha ne yapim.

-Oyun modu neden zor kolaya alırmısın?
Hayır alamam çünkü burası zor bir survival sunucusu! 1.9 da nedense geceleri çok yaratık çıkıyor ama bence böyle daha eğlenceli :D kolay olsa 1 hafta sonra yapacak bir şeyin kalmaz!

Server Günceldir! oyuncu olduğu sürece güncel kalacaktır!

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Deneme........

Deneme...............

leonkont

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Hocam valla sağol şimdi girdim sw ye on numara =) aradıgım sey buydu Bexces adım oyunda Puanım 7/10

Evet yaklaşık bi 30 dk oynadım =) spawn etrafı claimsiz özel orman warpı ayrılmadığından sw 1-2 haftaya dağılabilir buradan 1 puan daha kırdım 1 puan da kasılmalar oluyor swde tam saldırı altındayken olması bu durumu sakıncalı hale getiriyor çünkü swde herhangi bir komut yok /back gibi ve çanta boşa gitmiş oluyor böylece ama oynanılabilir güzel bir sw

Kasma benden kaynaklıymış birazda =) 7/10 puan

Son düzenleme:

ImSolo

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Sunucunuz'da hile engelı getirin artık 1.9 hilesizde çıktı :(

Önerilerim;
1-Market
2-Meslekler
3-Koylu takas
4- Kendı pazarını açma

leonkont

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bide claim eklense hoş olur kanımca =) /home komutu olmasada olur ama claim şart =)

NinXia25

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Hocam valla sağol şimdi girdim sw ye on numara =) aradıgım sey buydu Bexces adım oyunda Puanım 7/10

Evet yaklaşık bi 30 dk oynadım =) spawn etrafı claimsiz özel orman warpı ayrılmadığından sw 1-2 haftaya dağılabilir buradan 1 puan daha kırdım 1 puan da kasılmalar oluyor swde tam saldırı altındayken olması bu durumu sakıncalı hale getiriyor çünkü swde herhangi bir komut yok /back gibi ve çanta boşa gitmiş oluyor böylece ama oynanılabilir güzel bir sw

Kasma benden kaynaklıymış birazda =) 7/10 puan
Teşekkürler! claim yok ama ben özel olarak her oyuncuya arsa koruması yapıyorum :)

Sunucunuz'da hile engelı getirin artık 1.9 hilesizde çıktı :(

Önerilerim;
1-Market
2-Meslekler
3-Koylu takas
4- Kendı pazarını açma

Hile engeli var aslında! ve önerdiğiniz şeylerin hiçbiri bu serverde olmaması gereken şeyler :D Bu serveri açarken öyle karar verip açtım :)