ParlayanKarpuz Faction Sunucusu|1.7x/1.8x/|Parlayankarpuz.nitrado.net Tekrar Sizlerle!

Serveri Beğendinizmi?

• Evet

Kullanılan: 3 42.9%
  • Hayır

Kullanılan: 0 0.0%
  • Çok Kötü Olmuş

Kullanılan: 4 57.1%

• Kullanılan toplam oy
    7

kaanfb69

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Parlayankarpuz.nitrado.net

Öncelikle Herkese Merhaba Sizlere Faction Sunucumuzu Tanıtıcağım

IP: Parlayankarpuz.nitrado.net
Kapasite:26Slot(Yükseltilecek)
Ram:4GB
Sürüm:1.7/1.8(1.7ve1.8 sürümlerin hepsinde girer)
  1. Serverda Küfür Kesinlikle Yasaktır.
  2. Başka Sunucuların Reklamını Yapmak Yasaktır. Cezası Perma Ban.
  3. Kaybolan İtemlerinizden Serverimiz Sorumlu Değildir.(SSiniz varsa iteminizi geri alabilirsiniz.)
  4. TPA Tuzagı Ve Arsalarda Tuzak Kesinlikle Yasaktır(Cezası 3 Gün Jail.)(Normal Ormanda Tuzak Serbesttir.)

TeamSpeak3Adresimiz:
91.121.55.41:28145

SERVERDE AMACIMIZ SİZLERE FACTİON U EN ZEVKLİ ŞEKİLDE OYNAMANIZDIR.AMACIMIZ VİP LERDEN PARA KAZANMAK DEGİL ZATEN VİP PARASINI DİREK NİTRADOYA BAGIS OLARAK ALIYORUZ VE O PARAYLA SERVERİN SÜRESİNİ RAM INI VE SLOT SAYISINI ARTTIRIYORUZ.

1. Serverimizde Tabela Ench Bulunmaktadır
  2. Düzenli Event Saatleri
  3. Boss Yakında!

Normal VIP: Koruma 4 Set Keskinlik 4 Kılıç Ve Diğer Vip Özellikleri.
Mega VIP: Koruma 5 Set Keskinlik 5 Kılıç Ve Diğer Vip Özellikleri.
Ultra VIP: Koruma 5 Set Keskinlik 5 Kılıç ve Ek Özellikler Ve Diğer Vip Özellikleri.
ParlayanKarpuz VIP: Koruma 6 Set Keskinlik 6 Kılıç Ve Diğer Vip Özellikleri.

Spawn:

Arsalar:

Hammadde:

Lapis:

Madeneventi:

Oxeventi:

Parkurlar:

RainEventi:

Avci:

Editci:

VipHammadde:

Orman:

Market:

Arena:

ArenaSeyirci:

Doviz:

Bütün Herkes Servere Davetlidir :)

Asertgg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yine Lapis Yine Lapis Yine Lapis Nereye Kadar
Türk Sunucularının Şu Lapisden Vazgeçmesi Gerekmezmi Birde Plotme den

Asertgg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Herkesin Kendisine Göre Zevki Vardır Biri Lapisli svyi sever biri lapissiz hem faction server dedigin lapisli olur :)
Yabancıların Sunucularında Pek Lapis Göremiyorum Çünkü Adamlar Genel e Hitap Ediyor Birde Türk Amatör Sunuculara Bakıyorum Lapis-Hammadde-Plotme vs
Bunlardan Kurtulursak Ozmn Profesyonel Sunucular Açılabilir --This is My Opinion--

MustafaMertBulut

MC.MAXCRAFT.AT
En iyi cevaplar
0
Yabancıların Sunucularında Pek Lapis Göremiyorum Çünkü Adamlar Genel e Hitap Ediyor Birde Türk Amatör Sunuculara Bakıyorum Lapis-Hammadde-Plotme vs
Bunlardan Kurtulursak Ozmn Profesyonel Sunucular Açılabilir --This is My Opiniokn--
Yav Bunca Kişi Lapissiz Sunucu Diye Dolaşıyoda Önceden Açan Kişiler Oldu Yani Gelişmek Yerine Geriledi Bildiğin Türkiye Lapisi Seviyoki Lapisli Sunucular Gelişiyo Bu Ülkede Güzelim Ülkem Boş Yapmayın

Asertgg

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yav Bunca Kişi Lapissiz Sunucu Diye Dolaşıyoda Önceden Açan Kişiler Oldu Yani Gelişmek Yerine Geriledi Bildiğin Türkiye Lapisi Seviyoki Lapisli Sunucular Gelişiyo Bu Ülkede Güzelim Ülkem Boş Yapmayın
Biliyorum Biliyorum Lapis sevenlerin Oranı Hayli Yüksek Fakat Lapis Sevmeyenleride Düşünülmesi Gerekkilmezmi