Ozel isim vermesini nasil ayarlicaz ornek elmasin uzerinde bonus yazmasini istiyorumKod:on death of wolf:#wolf(Kurt) Öldüğü Zaman clear drops drop 1 diamond named "&4Deneme Diamond" at location of wolf#Wolfun Öldüğün Noktada Daimond Düşecek
named "&4Deneme Diamond" yazıyor oradan değiştirOzel isim vermesini nasil ayarlicaz ornek elmasin uzerinde bonus yazmasini istiyorum
Peki coktesekkurlerde son kucuk bir ricam daha olucakti. Ben bunun % 5 sansla dusmesini istiyorum bole bisi olabilir mi?named "&4Deneme Diamond" yazıyor oradan değiştir
Peki coktesekkurlerde son kucuk bir ricam daha olucakti. Ben bunun % 5 sansla dusmesini istiyorum bole bisi olabilir mi?
on death of wolf:#wolf(Kurt) Öldüğü Zaman
clear drops
chance of 5%:
drop 1 diamond named "&4Deneme Diamond" at location of wolf
else:
send "bir şey Düşmedi" to player#Bu Yazının gelmesini istemiyorsan satırı sil.
Cok cok tesekkurler eyvallahKod:on death of wolf:#wolf(Kurt) Öldüğü Zaman clear drops chance of 5%: drop 1 diamond named "&4Deneme Diamond" at location of wolf else: send "bir şey Düşmedi" to player#Bu Yazının gelmesini istemiyorsan satırı sil.
Cok cok tesekkurler eyvallah
on death of creeper or zombie or skeleton or spider:
attacker is a player:
chance of 5%:
drop a diamond named "&6Elmas" at location of victim
sağolasınAttacker is a player satırını unutmuşsunKod:on death of creeper or zombie or skeleton or spider: attacker is a player: chance of 5%: drop a diamond named "&6Elmas" at location of victim