OyunGG
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Değerli yorumunuz için teşekkürler.Işte türkiyede olması gereken sunucularin bir örneği. Boyle devam edin başarı yakalayacaksiniz.
Konu güncellendi, 2 yeni sunucu eklendi. SkyBlock 4 ve SkyWars.
Değerli yorumunuz için teşekkürler.Işte türkiyede olması gereken sunucularin bir örneği. Boyle devam edin başarı yakalayacaksiniz.
Evet slotlarımız düşük, çünkü yazılım bilgisayarlardaki gibi optimize değil ve bir sınırdan sonra lag ve delaya neden oluyor. Bu nedenle bizde en uygun slot olarak sunucu başına 34 kişi belirledik. 3 Adet sunucumuz ile toplamda 102 kişilik slotumuz mevcut.Merhaba oyungg sizin sunucunuzu beğendim!
Ama slot sıkıntısı var sunucularınız azına kadar dolup taşıyor!
200 slot olsa çok iyi olur![]()
Sunucunuzu beğeniyorum ama çabuk doluyor internetin gitsin bir saniye direk oyuncu giriyorEvet slotlarımız düşük, çünkü yazılım bilgisayarlardaki gibi optimize değil ve bir sınırdan sonra lag ve delaya neden oluyor. Bu nedenle bizde en uygun slot olarak sunucu başına 34 kişi belirledik. 3 Adet sunucumuz ile toplamda 102 kişilik slotumuz mevcut.
AynenSunucunuzu beğeniyorum ama çabuk doluyor internetin gitsin bir saniye direk oyuncu giriyor![]()
pocketmineserver nasil kuruyorsunuz söylerseniz sevinirim
Kabul edilirse geri dönüş yapıyoruz. Geliştirici olmak için kriterlerimiz çok fazla, en basitinden iyi bir php bilgisine sahip olunmalı ve bizim için güvenilir bir kişi olmalı.Ben Geliştirici Formu Doldurmama Rağmen hala Geri Dönülmedi
Ben Java Yı Bılıorum Php Konusunda Kendımı Gelıstırıorum Bu Yetenegımıde Sızın Serverinizde Göstermek İsterimKabul edilirse geri dönüş yapıyoruz. Geliştirici olmak için kriterlerimiz çok fazla, en basitinden iyi bir php bilgisine sahip olunmalı ve bizim için güvenilir bir kişi olmalı.