TeşekkürlerYine başarılı bir yapı dahaEline sağlık.
Kardeşim, sende bi sorun var galiba. BENCE50 tane efekt eklersen oraya dimdik organını çizsen güzel gözükür.
Bende bir sorun yok sorun resimde madem bir yapı yaptın adam akıllı resmini at. Böyle bir ton makyajlıyorsan demek ki orjinal haline güvenmiyorsun. Resme baktığım sırada dikkatimi ilk önce yapı çekmeli YAPI sağdan soldan fışkıran efektler yüzüme yüzüme çarpmamalı. Resme bir baktım sağda pembe solda pembe üstte garip garip bulutlar en son yapıyı fark ettim. Asıl sıkıntılı durun bu işte hadi efekt ekledin diyelim az ekle bari, öyle abartma ergen kızlar gibi.Kardeşim, sende bi sorun var galiba. BENCE
Kardeşim adam belli ki arka plan yapmamış. Bunu kapatmak istemişBende bir sorun yok sorun resimde madem bir yapı yaptın adam akıllı resmini at. Böyle bir ton makyajlıyorsan demek ki orjinal haline güvenmiyorsun. Resme baktığım sırada dikkatimi ilk önce yapı çekmeli YAPI sağdan soldan fışkıran efektler yüzüme yüzüme çarpmamalı. Resme bir baktım sağda pembe solda pembe üstte garip garip bulutlar en son yapıyı fark ettim. Asıl sıkıntılı durun bu işte hadi efekt ekledin diyelim az ekle bari, öyle abartma ergen kızlar gibi.
Kardeşim adam belli ki arka plan yapmamış. Bunu kapatmak istemiş
Ne oluyo efektler yüzünden bloklar mı gözükmüyo?
Yapının her hangi bir kısmını efekt yüzünden göremediysen söyle.
Pekala dostum, bu senin düşüncen. Bence efekt eklediği için değil efektin tonunu aşırı vurguladığı için kızmalısın![]()
Şu resmin arasında bir yerde yapım var ben yaptım biraz efekt ekledim yapıya, yapı gayet gözüküyor göremeyen arkadaşlar gözlük taksın.
Efekt eklediği için kızmadım zaten yazımı adam akıllı okusaydın anlardın.Pekala dostum, bu senin düşüncen. Bence efekt eklediği için değil efektin tonunu aşırı vurguladığı için kızmalısın
İyi günler
Kardeşim ben buldum senin yapıyı ya![]()
Şu resmin arasında bir yerde yapım var ben yaptım biraz efekt ekledim yapıya, yapı gayet gözüküyor göremeyen arkadaşlar gözlük taksın.
Güzel bir konsept çizimi. Kime ait bu resim?
Güzel bir konsept çizimi. Kime ait bu resim?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
sağ tıklayıp aratınca çıkıyor bir şeyler
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linkte ki kişiye ait resim.