Bilok Sınırı ( yardımcı olurmusunuz ? )

MrGorkemEfe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
merhaba ben görkem;
bir proje üstünde çalışıyorum bunu herkes istiyor istiyen kişilere bu proje veriliyor ama istedikleri gibi olmuyor ve bende araştırma yaptim bazi forumlardan baktim gördüm çizdim ve projeme %3 katkıda bulundurdu ve büyüttü şimdiki istediğim şudur. Clash Of Clans oynuyordum bina falan geliştircektim sonra aklıma arkadaşımın skriptti geldi onla bereber isteğimde geldi
isteğim :
mesela örneğin taş blohu bunu yere en fazla ilk olarak 20 kere koyulacak sonra blockgelistir yazarak ordan tas blohu bulacak taşa tiklicak ve orda ateş olacak ( hani fire varya o ) onun üstünde taş geliştirmesi altinda'da &7Eyer Yeterli paraniz var ise buraya tiklayarak upgrade yapabilirsiniz onun bir altinda
&b&lUpgrade [0/2] ( 2 orda kaçkere upgrade olabilciğini gösteriyor ) 1. upgradede 100 tane taş blok koyma acilcak 2. sindede istediği kadar koyabilcek ve unuttmadan upguradeleri bildiğimiz para yani /money ile yapabilsin

ve 10 tane demir alsin ve koyduğu tas blohu kirdiysa ordan 1 silinsin. Bence kolay ama ben proje ile çalıştığımdan zaman bulamadim
iyi forumlar

MrGorkemEfe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
biraz daha iyi açıklasan :( anlamadım
burda anlamayacak ne varki ?
demek istediğim şu bir taş blohunu koymak upgrade yani geliştirme isticek ve 2 kere geliştirilcek yani şu şekil [0/2] 0 olduğunda taş blohunu yere en fazla 30 kere kere koyabilcek ve koyduğu o taş blohu kırdığında 1 tane koyma silincek yani 30'a 30 mesela 1 tane koyduğu taşı kırarsa 29 olacak ve bunun 1. geliştirmesinde [1/2]'sinde taş blohunu yere 50 kere koyabilcek bunun 2. geliştirmesinde [2/2] taş blohunu istediği kadar ( sonsuz ) yere koyabilcek şimdi anladinmi anlamadiysan skypeden ekle anlatayim mervecaglar12

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
burda anlamayacak ne varki ?
demek istediğim şu bir taş blohunu koymak upgrade yani geliştirme isticek ve 2 kere geliştirilcek yani şu şekil [0/2] 0 olduğunda taş blohunu yere en fazla 30 kere kere koyabilcek ve koyduğu o taş blohu kırdığında 1 tane koyma silincek yani 30'a 30 mesela 1 tane koyduğu taşı kırarsa 29 olacak ve bunun 1. geliştirmesinde [1/2]'sinde taş blohunu yere 50 kere koyabilcek bunun 2. geliştirmesinde [2/2] taş blohunu istediği kadar ( sonsuz ) yere koyabilcek şimdi anladinmi anlamadiysan skypeden ekle anlatayim mervecaglar12
anladım gibi :D şimdi nasıl upgrade etsin ama ?

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
kardeşim biri bulmuş beleş döneri atarsin hemen iki öneri sevmem o önderi neden diyon beleş konu
ben yapmaya calistim ama olmadi
şöyle yap adam her yere taş koyunca variable ye 1 tane eklesin ve "patates" permi varsa 10 olunca daha fazla ekleyemesin "karpuz" permi varsa o 20 olursa o şekilde yapabilirsin

ChocolateStation

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
PHP:
on place of a stone:
    add 1 to {taskoyma1.%player%}

every second:
    loop all players:
        if {tas1.%loop-player} is 0:
            if {taskoyma1.%loop-player%} is greater than 10:
                cancel event
                send "&cDaha fazla tas koyabilmek icin tasi yükseltin." to loop-player
        if {tas1.%loop-player%} is 1:
            if {taskoyma1.%loop-player%} is greater than 20:
                cancel event
        if {tas1.%loop-player} is 2:
            if {taskoyma1.%loop-player%} is greater than 30:
                cancel event
                send "&cDaha fazla tas koyamazsiniz!" to loop-player

command /yukselt:
    trigger:
        if player has 2 diamonds:
            if {tas1.%player%} is not greater than 2:
                add 1 to {tas1.%player%}
                send "&aBasariyla yükseltildi. Artik 10 blok daha koyabilirsiniz." to player
                remove 2 diamonds from player's inventory
        else:
            send "&cYeterli elmasiniz yok!" to player
            else:
                send "&cMaksimum yükseltmeye zaten ulastiniz." to player
Hata varsa -ki büyük ihtimalle var- söyle. Ben bu kadar yapabildim.

Son düzenleme:

afesraca

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
PHP:
on place of a stone:
    add 1 to {taskoyma1.%player%}

every second:
    loop all players:
        if {tas1.%loop-player} is 0:
            if {taskoyma1.%loop-player%} is greater than 10:
                cancel event
        if {tas1.%loop-player%} is 1:
            if {taskoyma1.%loop-player%} is greater than 20:
                cancel event
        if {tas1.%loop-player} is 2:
            if {taskoyma1.%loop-player%} is greater than 30:
                cancel event
                send "&cDaha fazla tas koyamazsiniz!" to loop-player

command /yukselt:
    trigger:
        if player has 2 diamonds:
            if {tas1.%player%} is not greater than 2:
                add 1 to {tas1.%player%}
                send "&aBasariyla yükseltildi. Artik 10 blok daha koyabilirsiniz." to player
                remove 2 diamonds from player's inventory
        else:
            send "&cYeterli elmasiniz yok!" to player
            else:
                send "&cMaksimum yükseltmeye zaten ulastiniz." to player
Hata varsa -ki büyük ihtimalle var- söyle. Ben bu kadar yapabildim.
hata yok galiba