Build Of Majoras | LegendCraftTr | Cakma Lobi

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0

Herkese Merhaba

Bugün LegendCraftTr adlı sunucuya yaptığım çakma lobiyi sizlere sunmak istiyorum. Yapımı 30 dakika civarı sürmüştür.orta çağ temasında fazla başarılı olmadığım için,orta çağ temasından kat kat daha iyi olan modern temasında yapmaya karar verdim. umarım beğenirsiniz.
Resimler :

Değerli vaktinizi konuma ayırdığınız için teşekkür ederim.
Eğer beğendiyseniz
Elmas vererek destek çıkabilirsiniz ;

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

@Enderiatus @Chyron @VIthreon @bydemir06 @DirenCan @Eirenes @RivonS @Glyphl @_ColeTR @Collapse @ZeYus0308 @TheTurkMen @İnanılmaz @AhmetAlperen @Xematic @LifeTaker @LoaderSensei @TheTurkMen @AdexTR @BurnerTroll @RecepUygr @Mucosoft

Son düzenleme:
L

LifeTaker

Ziyaretçi
Simetrik olmasaymış daha iyiymiş, umarım yine modernden anlamayan ''arkadaşlar'' damlamazlar.
İyi forumlar

VIthreon

Voxel Artist
En iyi cevaplar
0
Modern yapının fake lobide kullanılması çok farklı ve hoş olmuş. Dağlar biraz daha güzel olabilirmiş.

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Terrain her zamanki gibi vasat ama evin tasarımı ve giriş kısmını çok beğendim, eline sağlık.
Terraformdan hiç anlamam, yandaki dağları niye yaptım hala bilmiyorum. yorumun için teşekkürler.
Simetrik olmasaymış daha iyiymiş, umarım yine modernden anlamayan ''arkadaşlar'' damlamazlar.
İyi forumlar
Birdahakine senin için simetrik olmayan yapı yapıcam (modern).

Glyphl

play.aleriaclub.com | Team.Aleria
En iyi cevaplar
0
Her zamanki gibi iyi , terraform üzerine çalış bi ara biraz

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Çevreyi daha özenli yapmaya ve boğmamaya çalışıcam yorumlarınız için teşekkür ederim.
Gerçekten güzel olmuş eline sağlık fakat fazla küçük gibi geldi bana
Yani adam login yazana kadar 5 saniye falan geçicek en fazla da 10 saniyeye kadar ışınlanacak ana lobiye yani büyük yapayım da adam rahatla gezsin değil ☺

RisusTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
eğer dağların iyi değilse daha üzerinde dur , ters huni şeklinde dağ yapmak yerine çevre ve ortam yaratmayı dene veya daha doğal bir dağ yapmayı dene , simetri yerine göze hoş durması için daha detaylı ve özenli bir çalışma yapmalısın. Devam et güzel oluyor.

Rylecls_75

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Türkiyede dağ kanımı spikela sınırlı kalıyor burda dağ yap desem herkes bana ucu sivri bir dağ getirir yapıcak bir şey yok. İnternetten dağ fotoğraflarına bakmanı tavsiye ederim SPİKE değil DAĞ

ZeYus0308

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Dağları neden yaptığını pek anlayamadım ancak diğer yaptığın modern yapılar gibi buda başarılı ^_^
Dağları anlayamamamın sebebi büyük ihtimalle daha çok orta çağ yapılarında dağ kullanılması. Nede olsa binaların arasında bir dağ bulunmaz :) Yinede hoş bir görüntü ortaya çıkarmışsın. Tebrikler ^_^

Majoras

Arcenia Network
Grafiker
En iyi cevaplar
0
Türkiyede dağ kanımı spikela sınırlı kalıyor burda dağ yap desem herkes bana ucu sivri bir dağ getirir yapıcak bir şey yok. İnternetten dağ fotoğraflarına bakmanı tavsiye ederim SPİKE değil DAĞ
Terraformun arkası boş kalmasın diye onu ekledim doldursun diye fakat çok kötü göründüğünün farkındayım birdahakine moderne uygun bir terraform yapmaya çalışıcam. yorumun için teşekkürler.