- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba ben geçen gün bakkaldan sucuk alcaktım para yetmezse kendimi ellerim diye kadın kılığına girdim sonra iki çocuk girdi, çocuk galiba fakirdi cebinden 2-3 lira bir şey çıkardı diğeri de yirmi lira çıkardı 20 liralık çocuk dedi git dondurma al ben ödücem bu gitti geri bir geldi elinde iki tane magnum arkadaşı lipton al dedi galiba tam duyamadım bu geldi yanıma ben de bağırıyorum ayy sucuklar çürümüş ayoll diye neyse bu çocuk lipton aldı bende buna bakıyorum en büyüğünden aldı 2 litre (nasıl içceklerse bakkal bardak satmıyor) öbür çocukta doldurdu cepleri ama hepsi 25 krş'luk işte fakirler napcan ama bu cebi dolu çocuk diğer arkadaşına bir garip baktı galiba benim oramı buramı gördü anlamadım.
Kasada bu cepleri dolu olan dur ben geçiriyim önce çok dolu benim cepler dedi geçti kasadan dondurma lipton ayrı dedi arkada ki çocukta bakıyor böyle çocuk ödedi kaçtı diğer çocuk muhittin abiye o ödicekti abi dedi muhittin abi el hareketi yaptı arkadan 3 tane zenci çağırdı aldılar çocuğu sopalar ile arkaya gittiler
Sizce şimdi ben sucukları kapıp kaçayım mı
@Erenbulbul