onu bilerek yaptım sıkıntı olmayacağını düşündümFacecam olmamış kılıç yüzünü kapatmış biraz daha sağa veya sola koysaydın keşke. Onun dışında oyun ve video güzel şimdi alıyorum hatta.
Yav gözünü seveyim sen buzlu yeri geçtin mi geçtiysen nasıl geçtin bir tarafımı yırttım 30 level oldum tıkandım buz 5'de.onu bilerek yaptım sıkıntı olmayacağını düşündümama olmuş bu arada çok teşekkürler
![]()
buzlu yer çok zor ders çalışmaktan ve video çekmekten oynamaya vakit bulamadım ne yazıkkı en son bossu keserken öldümYav gözünü seveyim sen buzlu yeri geçtin mi geçtiysen nasıl geçtin bir tarafımı yırttım 30 level oldum tıkandım buz 5'de.
Buz 5'de boss'a bile gelemedim dondurma şeyi çok fena damage vuruyor.buzlu yer çok zor ders çalışmaktan ve video çekmekten oynamaya vakit bulamadım ne yazıkkı en son bossu keserken öldümdaha buz I deyim
![]()
aynen o skill'e gıcık oldum tam kaçıyorum bir dalga hainde but okları geliyor beni donduruyor etrafımı iskelet ordusu kaplıyorBuz 5'de boss'a bile gelemedim dondurma şeyi çok fena damage vuruyor.
Valla senin video'da kullandığın hero ile sıfırdan başlıcamaynen o skill'e gıcık oldum tam kaçıyorum bir dalga hainde but okları geliyor beni donduruyor etrafımı iskelet ordusu kaplıyor![]()
bunu hiç demezdim ama git bence mpc diye bir torrent sitesi var oyunu oradan indir oyunlar beraber dlc paketleride var oyunda satın alınan karakterler bu torrentte açık çok rahat ederek oynarsınValla senin video'da kullandığın hero ile sıfırdan başlıcam
Valla şimdilik böyle takılcam baktım olmuyor öyle yaparım. Bu arada harbiden videoda ne itemler geldi sana ya 2 saat oynadım daha öyle itemler toplayamadım.bunu hiç demezdim ama git bence mpc diye bir torrent sitesi var oyunu oradan indir oyunlar beraber dlc paketleride var oyunda satın alınan karakterler bu torrentte açık çok rahat ederek oynarsınbütün herolar açık oyna
![]()
videonun şansı demekkiValla şimdilik böyle takılcam baktım olmuyor öyle yaparım. Bu arada harbiden videoda ne itemler geldi sana ya 2 saat oynadım daha öyle itemler toplayamadım.
Hemen video açıp oyuna giriyorum çok sağol taktik iyimiş.videonun şansı demekkihep böyle oluyor video çekince fena itemler geliyor
![]()
Hemen video açıp oyuna giriyorum çok sağol taktik iyimiş.
yaklaşık 50 kanal açıp kapadıktan sonra böyle oluyorkeşke şu kanalımın gelişebileceğine inansam kendi kendime diyorumki yunus bu kanal yerinde sayacak diyorum acaba doğrumu iyi yerlere gelir mi bu kanal
Güzel farklı içerikler paylaşıyorsun hoşuma gitti videoların şu an abone oldum zaten. Pek bir fikrim yok ama umarım gelişirsin, içeriklerin diğer Youtube oyun kanallarından farklı klon kanallardan sıkılanlar için ilaç değerindesin inşallah gelişirsin.keşke şu kanalımın gelişebileceğine inansam kendi kendime diyorumki yunus bu kanal yerinde sayacak diyorum acaba doğrumu iyi yerlere gelir mi bu kanal
yaklaşık 50 kanal açıp kapadıktan sonra böyle oluyor![]()
teşekkür ederim umarım kanalım gelişirGüzel farklı içerikler paylaşıyorsun hoşuma gitti videoların şu an abone oldum zaten. Pek bir fikrim yok ama umarım gelişirsin, içeriklerin diğer Youtube oyun kanallarından farklı klon kanallardan sıkılanlar için ilaç değerindesin inşallah gelişirsin.