28 yaşında Yeni (eski) üyenin ilk yazısı :D

KarakuleMC

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
1
Bu çocuklarla değilde büyüklerle düzgün küfürsüz demişsiniz. Ben CS:GO çok oynayan biriyim türk serverların da arada 10 yaşında çocuklar geliyor 30 yaşında efendiliği kibarlığı öğrenememiş hıyarlardan çok daha iyiler. İş yaşta değil başta beyinen olgun olmayan insan 50 senede yaşasa o olgunlıuga ne yazık ki erişemiyor.

AzePvP

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
benim yasim 31 seninki 28 31 digil hihihi benim yasim OTUZBIR cocuk seni :)

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Konu hortluyor ama Çarşamba saat 4'de forumda takılacak yetişkinin birinin olduğunu sanmıyorum ben bile o saatlerde forumda takılamıyorum iş var çünkü yani nice try. Ama kalkıp 13 yaşında ki bir çocuk falan merhaba yeni üye oldum diye konu açınca herkes hoş geldin falan yazıyor yaşı büyük olarak girildiğinde akıl yaşta değil baştadır diye tavır alıyorsunuz bu ne lan böyle. Adam size ben büyüğüm siz küçüksünüz ezikler falan dememiş niye böyle aşağılık kompleksiniz varmış gibi davranıyorsunuz anlamadım gitti ya.

PwParadox

Konun için düşüncem profil kapağımda
En iyi cevaplar
0
Eger Mantıgını Kullansaydın Narutonun vs Anime Oldugunu Anlardın Ve Kücükken İzledin Aklına Gelirdi.. Tusubasadamı İzlemedin?
Minecraft'ta büyüklere göre değil ama isteyen oynayabiliyor. Bence bu kadar baskıcı olmamalısın. İzlemek istiyorlarsa izlesinler, bu kadar ezmene gerek yok.

NinXia25

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Konu hortluyor ama Çarşamba saat 4'de forumda takılacak yetişkinin birinin olduğunu sanmıyorum ben bile o saatlerde forumda takılamıyorum iş var çünkü yani nice try. Ama kalkıp 13 yaşında ki bir çocuk falan merhaba yeni üye oldum diye konu açınca herkes hoş geldin falan yazıyor yaşı büyük olarak girildiğinde akıl yaşta değil baştadır diye tavır alıyorsunuz bu ne lan böyle. Adam size ben büyüğüm siz küçüksünüz ezikler falan dememiş niye böyle aşağılık kompleksiniz varmış gibi davranıyorsunuz anlamadım gitti ya.
ben gerçekten 28 yaşındayım! bu forumda büyükler kabul edilmiyomu ki :D

SecretForest

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
Tekno bey 28 yaşındayım,
28 konu 28 mesaj yazdıktan sonra
28 uyarımı alıp forumdan 28 gün uzaklaştırılabilir misiniz beni ?
Bu arada bu ayın 28 ine denk gelmeli yani 28-18= 10 gün sonra.
Lütfen saat 24:00 ı 4 saat geçtikten sonra saat 04:28 geçe uyarılarımı atarsanız sevinirim.
Kesin İlliminatici 666 Bitti 28 Başladı.